LimeCrime - Venus (The Grunge) Palette

Deze palette van Lime Crime stond al een hele poos op mijn verlanglijstje. Ik heb het over de Venus (The Grunge) palette. Ik had reeds al enkele lipproducten van hen getest en ik was er heel erg tevreden over. Toen een vriendin van mij deze palettes constant de hoogte in prees, heb ik dan maar de stap gezet en deze gekocht.

 

 

 

De palette heeft een prachtige tekening op de voorzijde van de palette. Dit zegt Lime Crime over de palette...

Mash Botticelli’s classical painting with the rebellion of the early 90s, and you get VENUS: The Grunge Palette. In a sea of nude palettes, VENUS emerges with 8 game-changing, unconventional newtrals and rusty-reds. Full-sized, recklessly pigmented eyeshadows mesh flawlessly for a nu-grunge look with a soft, painterly finish. Beautiful mirrored box with kitschy artwork makes this palette the ultimate collectible artifact! – Lime Crime

 

 

De palette telt in totaal 8 kleuren en zijn ook helemaal mijn ding. Je hebt zowel neutrale tinten als crease kleuren en donkere kleuren voor in de buitenste ooghoek.

 

 

Rij 1

 

Venus - Een wijnrode tint met een fluweel matte finish. Deze lijkt wat op een metallic finish.

Shell - Een mooie roze tint met een parelmoer glans. Deze geeft een mooie glowy finish. 

Aura - Een prachtige champagnekleurige highlighterkleur. Deze heeft een ivoren parelmoerkleur met glowy finish.

Creation - Donkere, roestbruine tint met een matte finish.

 

Venus/ Shell/ Aura/ Creation

 

Venus/ Shell/ Aura/ Creation

 

Rij 2

 

Icon - Een matte, donkerbruine tint met rode ondertoon.

Rebirth - Een matte, donkerroze/koraal tint met warme, donker oranje ondertoon.

Divine - Een matte, nude/beige tint.

Muse - Een baksteenrode, matte tint.

 

Icon/ Rebirth/ Divine/ Muse

 

Icon/ Rebirth/ Divine/ Muse

 

 

De kleuren zijn heel erg zacht en poederig. Van zodra ik ze swatchte of probeerde op te nemen met een kwast kreeg ik meteen enorm veel fallout. Ook wanneer ik mijn oogschaduw op de ogen aanbracht kreeg ik meteen fallout.

 

Zeker dus goed je kwast aftikken! Ook is het aan te raden om eerst je oogmake-up aan te brengen en daarna de rest van je gezicht. Zo voorkom je de meeste fallout achteraf en kan je het mooi bijwerken.

 

Voor de rest zijn de kleuren heel goed gepigmenteerd en blenden ze ook makkelijk alleen of met elkaar.

 

 

Ook maakte in een look met deze palette...

 

 

 

 

Deze palette is een pareltje voor in je collectie! Mooie kleurtjes, prachtige vormgeving en goede kwaliteit. Jammer van de fallout! Voor de rest is dit een fijne palette!

 

Deze palette is enkel verkrijgbaar via de webshop van Lime Crime. Wil je daar bestellen, maar bang voor de douanekosten? Geen nood, want bij Lime Crime zitten de douanekosten reeds in de prijs verrekend! Deze palette kost €31,89. Het is voordeliger als je de 2de palette ook koopt, dan betaal je voor beide palettes samen slechts €49, 72! Je kan deze hier vinden!

 

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0