Milani - Baked Powder Blush - 12 Bella Bellini & 13 Rosa Romantica

Ik ben helemaal fan van de Milani - Baked Powder Blushes. Eén van de bekende is Luminoso, een blush die bekend geworden is sinds Nikki Tutorials deze in één van haar favorieten video's heeft benoemd. Ik ben al langer fan van deze blushes en sinds kort zijn er weer 2 nieuwe blushes op de markt! Deze hebben de namen 12 Bella Bellini en 13 Rosa Romantica

 

 

 

De blushes komen in net dezelfde verpakking als anders. Ze hebben een gouden verpakking en een doorzichtig dekseltje, zodat je de kleurtjes goed kan zien zitten.

 

12 Bella Bellini / 13 Rosa Romantica

 

Onder de blush zelf zit er nog een vakje met daarin een spiegeltje en een klein kwastje. Handig voor onderweg en als noodmiddel!

 

 

Doordat het gebakken blushes zijn, hebben ze extra veel pigmentatie en glans! Dit is namelijk eigen aan gebakken (baked) producten. De textuur van de blushes is zijdezacht. Ook hebben ze totaal geen fallout en brengen ze makkelijk aan. Ook op de wangen zijn ze prachtig gepigmenteerd.

 

12 Bella Bellini

 

 

Lichtjes aangebracht...

 

 

13 Rosa Romantica

 

 

 

Ik bracht deze blush aan als highlighter bovenop de eerste blush (12), ze passen samen ook heel erg mooi!

 

 

 

Hieronder vindt je de swatches van beide producten...

 

De blush 12 Bella Bellini heeft een donker roze tint met een gouden glans doorheen het product. Door de gouden shimmer deeltjes krijg je een mooie glow op je gezicht. Deze zal heel erg mooi staan deze zomer!

 

De kleur 13 Rosa Romantica heeft dan weer een lichte, champagnekleurige tint en kan zeker als blush maar ook als highlighter gebruikt worden! Beiden hebben ze een enorm mooie glans! Hou je meer van matte producten? Dan is dit zeker niks voor jou!

 

 

 

 

 

Ik ben weer helemaal fan van deze producten en kan ze zeker aan iedereen aanraden! Je kan deze scoren via Themakeupspot.be voor €10,99 per stuk

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Fobe Knockaert (maandag, 15 mei 2017 09:32)

    Dat zijn inderdaad 2 prachtige blushes.