Jeffrey Star Cosmetics - Androgyny Eyeshadow Palette

Eindelijk is het zover! Jeffree Star heeft zijn nieuwe oogschaduw palette gereleased en ik was meteen bij de eerste om deze aan te schaffen. De palette heet deze keer de Androgyny palette en deze bevat 10 prachtige kleuren.

 

Volgens Jeffree zelf is dit zijn versie van een palette met 'neutrale' kleuren. Zoals we al gewoon zijn van Jeffree, is zijn versie van neutrale kleuren heel anders dan wat we gewend zijn. Toch is het een prachtige palette geworden met schitterende kleuren.

 

Zijn eerste palette, Beauty Killer, kwam in een barbie roze, kartonnen verpakking. Deze keer geen opvallende kleur, maar wel een mooie bordeaux/terracotta tint met mooie gouden versieringen. 

 

 

Op de achterzijde van de palette staat wat meer informatie over de palette.

 

 

Wanneer we de kartonnen verpakking weghalen, komt deze mooie fuchsia roze palette tevoorschijn. Geen barbie roze tint deze keer, maar een wat donkerdere variant. Ook heeft deze palette een leuk slangenreliëf gekregen, de vorige palette was volledig glad. Ook de palette zelf is afgewerkt met gouden details.

 

 

 

Wanneer ik de palette openmaak valt mij meteen op dat de spiegel leuk is omringt door een soort victoriaanse sticker. Erg leuk detail!

 

 

Verder bevat de palette 10 prachtige oogschaduwkleuren. De bovenste rij bevat meer de aarde- en bruintinten. De onderste rij is een mix van wat fellere en donkerdere tinten. Een erg mooie mix. Vooral de bovenste rij is helemaal mijn ding.

 

 

De oogschaduws zijn intens gepigmenteerd en voelen enorm zacht aan. Daardoor kan het zijn dat je hier en daar last hebt van fallout, maar enorm brokkelen doen ze niet. De donkere tinten zoals Poison en Swallow hebben een stuk minder pigmentatie dan de andere tinten maar er valt wel mee te werken.

 

Rij 1

 

Frosting/ Safe Word/ Charm/ Déjà Vu/ Dominatrix

 

Frosting/ Safe Word/ Charm/ Déjà Vu/ Dominatrix

 

Rij 2

 

Androgyny/ Fetish/ Military/ Poison/ Swallow

 

Androgyny/ Fetish/ Military/ Poison/ Swallow

 

Ik maakte een look met de eerste rij kleuren in de palette. De kleuren zijn goed gepigmenteerd, dus neem niet teveel oogschaduw ineens op je kwast, want de kleuren zijn intens! Anders heb je snel teveel aangebracht.

 

De kleuren blenden makkelijk en snel en lopen ook mooi over in elkaar. Ook kan je alle kanten uit met deze palette qua ooglooks.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik moet zeggen dat ik meer fan ben van deze palette dan de eerste palette (beauty killer). De kleuren zijn meer geschikt voor mij en de werking van de oogschaduws zijn ook verbeterd. De palette kost wel €45 wat redelijk wat is voor slechts 10 kleurtjes, maar ik heb het er wel voorover aangezien de kwaliteit wel erg fijn is.

 

Je kan de producten van Jeffree Star Cosmetics sinds kort via Themakeupspot.nl aanschaffen! Geen gedoe meer dus met douanekosten!

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Jessica J. (vrijdag, 12 mei 2017 11:32)

    Déjà Vu is zo'n prachtkleur! Ik pas, want ik vind het palette verder niet zo bijzonder. Jammer, want ik wil het wel voor de heb, haha!