Too Faced - Papa don't peach blush

Zoals jullie wel al weten heeft Too Faced hun Sweet Peach Collectie uitgebreid en hebben ze naast hun populaire Sweet peach oogschaduwpalette ook een highlighting palette uitgebracht, maar ook deze Papa don't peach blush! Dit laatste product laat ik dan ook aan jullie zien vandaag. Deze is momenteel enkel via de Sephora site (ook de franse, zo heb je geen douanekosten) verkrijgbaar. 

  

Net zoals alle andere producten van Too Faced is ook deze blush weer enorm schattig en mooi weergegeven. Het product komt in een leuk perzik ombre-kleurig kartonnen doosje met gouden details en het enorme schattige perzikje (de mascotte van de sweet peach collectie). Leuker en gedetailleerder kan gewoonweg niet!

 

 

 

Het doosje zelf is al even schattig als die van de kartonnen verpakking en is ook net hetzelfde vormgegeven. Een leuke peachy ombre-kleur en de leuke gouden details met het perzikje!

 

 

Aan de binnenzijde zit er een handig spiegeltje met opnieuw de leuke details er omheen. De perzikjes kom je overal tegen! Ook in de blush zelf staat er een perzik logo geprint en ook de naam! Heel erg leuk dit. Je zou deze haast niet gaan gebruiken omdat hij te mooi is.

 

 

Heel erg leuk die details!

 

 

De blush is zacht qua textuur maar niet boterachtig. Deze is eerder wat aan de drogere kant maar is wel goed gepigmenteerd. Ook geeft deze niet overdreven veel kleur af ineens. Het is niet zo dat je ineens teveel aanbrengt. Dit komt omdat het een mooie zachte perzik/bronzen tint is die je een mooie natuurlijke finish geeft. Een prachtige perzik tint met een gouden glans (frosted finish) erdoorheen!

 

De blush brengt makkelijk aan, blend mooi en geeft een mooie glans aan je gezicht, je hebt niet eens een highlighter meer nodig wanneer je deze gebruikt. Je kan deze mooi opbouwen en zo intens aanbrengen als je zelf wenst. Ook blijft deze enorm lang goed zitten (ongeveer 8u), daarna begint deze lichtjes te vervagen. De kleur is ideaal voor meiden met een lichte huidskleur.

 

 

In de ingrediëntenlijst zal je ook merken dat de blush verrijkt is met een perzik geur, die je heel goed zal ruiken wanneer je het doosje openmaakt. Hou je niet van deze geur, of van producten met een geur,  dan zou ik de blush ook niet aanschaffen, want je ruikt het enorm goed.

 

Ook zitten er geen parabenen, sulfaten en Phthalaten in de blush. 

 

 

De blush geeft echt een prachtig resultaat...

 

 

 

Deze blush is wat aan de duurdere kan en kost €29, maar deze is het meer dan waard! Als je deze kan scoren, zeker doen!

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Jessica J. (maandag, 08 mei 2017 15:44)

    Zo ontzettend lieef! Inderdaad niet goedkoop, maar gelukkig is blush zuinig in gebruik. :-)