Violet Voss - The Holy Grail Palette

De laatste tijd passeren er een heleboel nieuwe make-up merken de revue. Er worden heel wat nieuwe producten gelanceerd en de ene is al wat mooier dan de andere. Ik hoorde al een heleboel goede dingen over het make-up merk Violet Voss, een Amerikaans merk. Aangezien deze te koop zijn op de webshop Beautybay (engelse webshop, geen douanekosten en je kan betalen met gewone bankkaart!), is het voor ons ook makkelijker om deze te verkrijgen.

 

Er zijn een aantal palettes uitgebracht waaronder deze Holy Grail Palette.

 

Normaal gezien had de normale versie van de palette een normale zwarte verpakking, maar ze zijn daarna een LE verpakking gereleased tijdelijk die holografisch is. Gelukkig heb ik deze kunnen bemachtigen want deze is zo mooi! Voor een grote palette is deze ook redelijk dun, wat het ook makkelijk maakt om deze op te bergen.

 

 

 

Aan de binnenzijde vindt je een grote, handige spiegel met een schubben randje er omheen. Leuk detail!

 

 

De palette telt 20 verschillende oogschaduwkleuren die echt wel al mijn favoriete tinten heeft. Hou je ook van bruine/ roze tinten? Dan is deze zeker iets voor jou. De palette heeft zeker zijn naam niet gestolen! Het is echt een Holy Grail!

 

Er zitten prachtige kleuren tussen maar ook verschillende finishes. Zo  heb je matte highlighters, glanzende highlighters, transitie kleuren, metallic kleuren, shimmery kleuren, enz... Alles wat je nodig hebt, zit hier in deze palette.

 

 

 

De pigmentatie van deze oogschaduws is geweldig goed. De matte tinten hebben wat minder pigmentatie dan de metallic kleuren, maar alsnog zijn deze qua kwaliteit erg goed en werken ze ook prima! De oogschaduws hebben een zachte textuur en blenden ook goed. Jammer genoeg hebben sommige oogschaduws door de zachte textuur wel last van lichte fallout. Tik dus goed je kwasten af vooraleer ze te gebruiken!

 

De kleuren zijn erg intens en mooi. Wanneer ik de oogschaduws aanbracht op mijn ogen, kreeg ik ook wat fallout op mijn gezicht. Daarom doe je best eerst je oogmake-up en daarna je gezichtsmake-up om eventuele fallout makkelijker weg te werken.

 

Het palette bevat over het algemeen warme tinten, helemaal mijn ding!

 

Ook heb ik alle kleurtjes even voor jullie geswatched...

 

Rij 1

 

Crystal/ Ploof/ Thanks A Latte/ Transition/ Hashtag

 

 

 

Rij 2

 

Awesome Sauce/ Bestie/ Toffee/ Chill/ How U Doin

 

Rij 3

 

Bat My Eyes/ Cool Beans/ R U Kitten Me/ So Jelly/ On Fleek

 

Rij 4

 

 

Brownie Points/ Teddy Bear/ Glamping/ Cranberry Splash/ Wine N Dine

 

Ook heb ik een ooglook gemaakt met deze palette...

 

 

 

 

Deze palette kost €50,40 en is verkrijgbaar via de webshop Beautybay! Zeker een prachtige palette en een aanrader!

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Jessica J. (vrijdag, 05 mei 2017 15:24)

    Rij twee! ♡ Wat is Toffee een prachtige kleur, wauw!