Milani - Strobelight instant glow powder- 01 Afterglow

Milani is een merk tussen de budget en high-end inzit qua prijzen. Het merk heeft alvast een aantal prachtige producten in hun assortiment zitten. Een bekend product van hen is de luminoso blush. Milani heeft weer een aantal nieuwe producten aan hun assortiment toegevoegd, waaronder een aantal nieuwe highlighters. 

 

Deze heten de Milani - Strobelight instant glow powders. Ik kocht er slechts ééntje van en meteen ook de lichtste kleur met de naam 01 Afterglow. Er zijn in totaal 4 verschillende tinten verkrijgbaar. De overige 3 kleuren hebben allemaal een warme ondertoon, die niet echt geschikt is voor mijn erg bleke huid.

 

De highlighters komen in een stevig doosje. Deze hebben een glanzende gouden onderkant en een doorzichtig, dik dekseltje met op de voorzijde 'Milani' gedrukt, ook in het goud.

 

 

 

Door het doorzichtig dekseltje kan je al het mooi golvend patroontje zien. Een leuk extraatje.

 

 

Het product zelf beloofd de hoogste punten van het gezicht extra te accentueren door de lichtreflecterende deeltjes die zich in het product bevinden. De kleur die ik kocht heeft een mooie lichte tint een heeft een subtiele roze ondertoon.

 

Er zitten heel wat fijne glitter deeltjes in dit product maar je kan deze niet zien zitten op het gezicht. Ze zorgen samen eerder voor een mooie glans, dan voor glitters. Ook is deze heel erg gepigmenteerd, je hebt er absoluut niet veel voor nodig om je gezicht die mooie glans te geven.

 

 

 

 

Deze highlighter heeft absoluut een koele ondertoon en is daardoor erg geschikt voor meiden met een bleke huidskleur.

 

 

 

Ook op het gezicht geeft deze een prachtige glans. Het product heeft geen fallout en brengt erg makkelijk aan. Ook laat hij zich makkelijk uitblenden en ziet er ook nog een geweldig mooi uit!

 

 

 

Ik ben alvast heel erg blij met dit product en kan deze zeker en vast aanraden! Deze kosten €13,49 per stuk en zijn verkrijgbaar via Themakeupspot!

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0