Nyx - Lid Lingeries (Evening Spell/ Night Glow/ Nude to me)

Iedereen is wel bekend met de lip lingeries van Nyx Cosmetics. Dit zijn de liquids lipsticks met alle verschillende nude tinten. Nu zijn er ook Lid Lingeries verkrijgbaar. Deze keer niks voor de lippen maar wel voor op de ogen! Dit zijn namelijk vloeibare (creamy) oogschaduws. 

 

De productjes komen in net dezelfde verpakking als de lipproducten. Je brengt deze makkelijk aan met de applicator.

 

 

 

De tube's zijn doorzichtig en hebben een zwarte dop. Door de huls kan je de mooie kleurtjes al zien zitten.

 

 

De textuur van de producten is creamy en ietwat mousse-achtig. Ze zijn niet vloeibaar zodat ze uit de tubes lopen. Ze blijven mooi aan de huid kleven en blenden ook mooi uit. Ze drogen niet snel op als je ze aanbrengt. Je hoeft je dus niet te haasten om ze uit te blenden.

 

Eénmaal je de producten aanbrengt hebben ze een fris en koud gevoel. Het is net alsof je munt op je ogen hebt aangebracht. Het is een apart gevoel en het lijkt net of het brand aan je oogleden, maar dit is niet zo. Ik heb net hetzelfde gevoel als ik ze op mijn hand swatch.

 

Wanneer je ze op de oogleden hebt aangebracht blenden ze erg makkelijk en mooi uit. Ook verschillende kleuren van deze lijn kan je probleemloos met elkaar blenden. Heb je liever poeder oogschaduws? Geen nood, want deze zijn ook met poeder oogschaduws blendbaar! Met een kwast kan je deze oogschaduws perfect blenden.

 

De oogschaduws hebben een mooie pearl finish en zijn ook mooi als één kleur op zich aangebracht.

 

 

11 Nude To Me

 

 

 

 

05 Night Glow

 

 

 

 

 

 

03 Evening Spell

 

 

 

 

 

Hieronder nog enkele aan-foto's.

 

 

Night glow en Nude to me samen aangebracht...

 

 

 

 

Night Glow en Evening spell samen aangebracht...

 

 

 

 

Voor creamy producten zijn deze erg fijn om mee te werken. Qua blenden en werking zijn ze even fijn als poeder oogschaduws. 

 

Ze kosten ongeveer €8,30 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de Nyx filialen.

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0