Wet 'n Wild - Coloricon Blusher - Mellow Wine

Het merk Wet 'n Wild is bij ons in de winkels niet zo makkelijk te vinden in België en Nederland. Nu liep ik een tijdje terug bij Dreamland (speelgoedwinkel in België) en daar zag ik tot mijn grote verbazing een make-up schap van Wet 'n Wild staan.

 

Natuurlijk moest ik even een kijkje nemen en ik nam enkele producten mee naar huis waaronder deze blush. Deze komt uit de ColorIcon lijn en heeft de naam Mellow Wine.

 

Net zoals de oogschaduwpalletjes van Wet 'n Wild hebben ook de blushes dezelfde zwarte verpakking en doorzichtig dekseltje. Ook krijg je in het doosje een blush kwastje om mee te nemen. Handig voor onderweg! 

 

 

Bovenaan het doosje kleeft er een stickertje met de naam van de blush. Laat deze zeker hangen want op de achterzijde staat de naam niet weergegeven!

 

 

Wanneer ik het doosje openmaak kan je al wat beter de blush zien. Deze heeft een leuk golvend patroontje. De blush heeft een mooie oudroze tint. Deze bevat heel erg kleine shimmer deeltjes, maar daar valt bijna niks van te zien wanneer je de blush aan hebt.

 

 

 

Wanneer je het product aanbrengt doe je dit het beste lichtjes en bouw je het product het beste op. Wanneer je teveel ineens aanbrengt is het moeilijker om de kleur mooi uit te blenden en lijkt het net of je een grote vlek op je gezicht hebt. Maar breng je het product lichtjes aan en bouw je deze op, dan krijg je een mooie natuurlijke finish op je gezicht.

 

 

Ook het kwastje die bij de blush zit is zacht en schuin afgesneden. Een handige en waardige vervanger als je je eigen kwasten bent vergeten.

 

 

De blush is zacht qua textuur en is goed gepigmenteerd. Wat ook een pluspunt is, is de langdurigheid van het product. Deze blush blijft zonder moeite een uur of 5 goed op zijn plek zitten zonder te vervagen bij te werken. Heel erg fijn! Ook de kleur is erg mooi en geschikt voor alle huidskleuren aangezien je deze zowel licht als sterk kan opbouwen naargelang de intensiteit die je zelf wil.

 

 

Jammer genoeg kreeg ik wel wat fallout wanneer ik mijn blush in de kwast depte. Let er dus mee op dat je zachtjes met je kwast het product opneemt en dat je je kwast goed aftikt vooraleer je het aanbrengt op je gezicht.

 

 

Zoals je kan zien geeft de blush een mooie subtiele en natuurlijke glow aan je gezicht.

 

 

 

 

Een heel fijn product die je zeker even moet testen wanneer je de kans krijgt. Sinds kort heeft ook Boozyshop Wet 'n Wild producten in hun assortiment! Deze blush is nog steeds verkrijgbaar maar heeft een andere verpakking! Deze kost €3,99! Zeker een koopje!

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0