Max & More - Highlight/Foundation/Contour/ Blush Palette

Bij Action kan je ook weer een heleboel nieuwe producten vinden die ze in hun schappen hebben liggen zoals deze Max & More - Highlight/Foundation/Contour/ Blush Palette. De producten zijn lekker goedkoop, maar of deze palette ook goed werkt zien we zo meteen.

 

In deze palette vindt je alle gezichtspoeders die je nodig hebt. Er zitten in totaal 8 verschillende kleuren in de palette waarvan er een highlightkleur, poeders, blushes en bronzers inzitten. Een mooie mix kleuren om uit te kiezen.

 

 

 

De palette komt verpakt in een zwarte, kartonnen verpakking met de kleuren al op de voorzijde geprint, ideaal als je deze in de winkel ziet, zo kan je al meteen uitmaken of dit wel iets voor jou is.

 

Op de achterzijde van de kartonnen verpakking staat uitgelegd hoe je al deze producten het best kan gebruiken. Ook vindt je er verdere informatie op terug zoals de ingrediëntenlijst.

 

 

De palette zelf heeft een mat zwarte, plastic verpakking. Heel erg stevig is deze niet.

 

 

Op de voorzijde staat ook nog het logo en de naam van de palette in glanzende, gouden letters. Er zit geen spiegel in de palette, wat jammer is.

 

 

Laten we de 8 kleuren even van dichterbij bekijken...

 

 

Alle kleuren zijn goed gepigmenteerd, alleen de matte roze blush heeft last van fallout wanneer ik deze gebruikte. Ook wanneer ik deze enkel mijn mijn vinger swatchte had ik hier al last van.

 

Rij 1

 

De eerste rij bevat een shimmery champagne kleur die als highlighter moet dienen. Daar werkt deze ook perfect voor. Verder hebben we 2 tinten poeder om je foundation mee te setten. Er zit een wat gelere tint in die perfect is om je concealer onder de ogen te setten. De andere tint is meer een poeder voor op de rest van het gezicht. De laatste kleur op de eerste rij is een mooie matte roze tint. Deze ziet er licht uit, maar geswatched is deze veel feller van kleur.

 

 

 

 

 Rij 2

 

De tweede rij heeft een metallic gouden/bronze tint die ik zeker niet als gezichtspoeder kan gebruiken. Ik heb een heel erg bleke huid en kan ik zeker niet gebruiken. Als oogschaduw topper is deze wel geweldig, maar in deze palette hoort deze kleur niet erg thuis. De twee kleuren daarnaast zijn bronze tinten. Deze werkt naargelang welke huidskleur je hebt. Voor mij persoonlijk werkt de tweede kleur meer als contour en de derde kleur als bronzer. Als laatste zit er nog een oudroze kleur in de palette maar deze heeft een gouden glans er doorheen verwerkt. Een mooie tint die je ook zonder highlighter kan dragen als je een natuurlijke glow wil.

 

 

 

 Op onderstaande foto gebruikte ik de oudroze blush (rechtse kleur van de tweede rij). En de highlighter kleur (eerste kleur van de eerste rij).

 

 

 

De producten zijn goed gepigmenteerd en werken fijn. Je kan last hebben van fallout, maar voor een budget palette is deze zeker niet verkeerd! Voor slechts €1,98 kan je zeker geen miskoop doen! De producten zijn zeker goed en bruikbaar en je krijgt er 8 kleuren voor in de plaats!

 

Je kan deze palettes vinden bij de Action filialen.

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0