Essence - Blossom Dreams Rainbow Highlighter

Toen ik afgelopen week even een bezoekje bracht aan de Kruidvat in Aalst (België) zag ik daar de Trend Editie "Blossom Dreams" van Essence in de winkel liggen. Daar spotte ik deze Rainbow Highlighter met de naam 01 Prism of light. Deze zijn de laatste tijd erg populair geweest en de trend is ondertussen al wat overgewaaid en ik had nog geen enkele in mijn bezit. Ik besloot deze daarom een kans te geven want ik was er nieuwsgierig naar. Benieuwd of deze werkt? Kijk dan mee!

 

De highlighter komt in een simpel, doorzichtige verpakking met een doorzichtig dekseltje. Op de bovenzijde staat de naam van de collectie er op in zwarte sierletters.

 

 

 

Wanneer ik het dekseltje openmaak kan je het product al wat beter zien zitten. De kleurrijke highlighter ziet er alvast erg leuk uit! Ik durf he bijna niet gebruiken omdat ik de lijntjes zou verpesten.

 

De kleurtjes zien er op het eerste zicht niet zo intens uit, eerder pastel.

 

 

De highlighter bevat 5 verschillende kleuren die je in 1 veeg kan aanbrengen voor een uniek effect, of je kan ze ook samen mixen voor één kleur. Apart kan je de kleurtjes moeilijk gebruiken aangezien de strookjes te dicht op elkaar zitten en het wat onhandig is.

 

 

Hieronder heb ik geprobeerd om je het effect te laten zien wanneer je alle kleuren naast elkaar gebruikt.

 

 

 

Natuurlijk ga ik persoonlijk niet zo rondlopen met een regenboog op mijn gezicht. Ik heb de kleurtjes samen gemengd en ik kwam tot dit resultaat.... Een mooie, lichte en draagbare kleur!

 

 

 

Het product heeft een redelijk zachte textuur en hij is goed gepigmenteerd. Je ziet heel duidelijk het regenboogeffect terug. Mocht je er toch geen fan van zijn, kan je deze zeker nog als gewone highlighter gebruiken. Voor €3,39 is dit zeker geen miskoop!

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0