Catrice - LE Marina Hoermanseder - Eyeshadow Palette & Highlighting Pearls - Review

Het is een tijdje geleden dat ik nog eens naar het Kruidvat ben geweest en onlangs passeerde ik nog eens een winkel en besloot om nog eens een kijkje te nemen. Ondertussen lagen er alweer nieuwe LE collecties in de schappen waaronder deze samenwerking van Catrice met de succesvolle ontwerpster Marina Hoermanseder. 

 

Voor de 2de maal op rij gaat Catrice met deze ontwerpster een samenwerking aan. Deze collectie is geïnspireerd op haar lente/zomercollectie en natuurlijk haar handelsmerk, de riem met de gesp, die je overal terug vindt in de verpakking en de producten zelf. Ik kocht slechts 2 productjes van de collectie en die laat ik vandaag aan jullie zien.

 

Ik kocht het oogschaduw palletje uit de collectie met de naam C01 EYEconic Straps en de Highlighting Pearls met de naam C01 CrystalSkin.

 

 

 

De verpakking van de producten trokken heel snel mijn aandacht. Mede omdat er rosé goudkleurige details in de verpakkingen verwerkt zitten! Dit geeft de productjes een wat luxueuzere uitstraling. Qua vormgeving zijn deze alvast geslaagd. 

 

 

C01 EYEconic Straps Eyeshadow Palette

 

Ook de binnenzijde van de oogschaduwpalette is leuk vormgegeven. De riem met gesp staat ook weergegeven in de oogschaduws zelf. De palette bevat in totaal 4 verschillende kleuren die op hun manier leuk zijn weergegeven. Of deze indeling praktisch is zullen we later merken, maar voor nu ziet het er alvast leuk uit.

 

Enkel de donkerste oogschaduw heeft een matte finish, de andere kleuren hebben een glans.

 

 

De oogschaduws voelen erg zacht en crème-achtig aan. Wanneer ik de kleuren swatch op mijn arm komt er niet zoveel kleur vanaf. Erg gepigmenteerd zijn ze dus niet echt. Ik heb dan ook enkele keren opnieuw de kleuren moeten opbouwen omdat ze anders niet zichtbaar genoeg waren. Dat voorspeld dan ook niet veel goeds...

 

 

 

 

De oogschaduwkleuren die een glans bevatten hebben ook enorm veel shimmer en glitters en zijn daardoor ook meer metallic kleuren. Door de glans vallen ze al wat meer op dan de matte donkere kleur, die bijna niet zichtbaar is. Erg jammer!

 

 

De kleurencombo van dit palletje is ook niet echt mijn ding. Op zich zijn de kleuren mooi, maar samen vormen ze niet echt een mooi geheel.

 

Doordat de kleuren niet zo goed gepigmenteerd zijn, zie je dan ook geen verschil tussen de 4 wanneer je ze op de ogen hebt aangebracht. Wanneer je ze aanbrengt, vallen de kleuren weg en wanneer je ze probeert te blenden, ziet het eruit als één kleur, als je dan al wat kleur ziet.

  

Na 5 keer in de donkerste kleur gedept te hebben, is dit het duidelijkste resultaat die ik heb kunnen bereiken. Ik ben niet onder de indruk en raad jullie dan ook af om dit palletje te kopen. Voor €4,99 had ik meer dan dit verwacht. Het enige wat het goed maakt is de mooie verpakking. Verder geen goed product!

 

C01 CrystalSkin Highlighting Pearls

 

Ook kocht ik dit leuke potje met highlighting pearls want ik heb een lichte verslaving voor highlighters! Deze zouden geen verblindende glans geven, maar wel een mooie, natuurlijke glow. Als je daarvan houdt, dan is deze zeker iets voor jou.

 

Het potje waar de pareltjes inkomen is doorzichtig. Het dekseltje is wit en heeft ook de rosé gouden details. De pareltjes zijn een mix van champagnekleurige en lichtroze tinten. De pareltjes hebben een zachte glans en bevatten lichtreflecterende pigmenten. Wanneer het licht erop valt geven deze een mooie, lichte glans aan het gezicht. Heel erg mooi!

 

 

 

Zoals je kan zien geen oogverblindend resultaat, maar een lichte, natuurlijke glow.

 

 

Ook op het gezicht geeft deze een mooi resultaat! 

 

 

 

 

In tegenstelling met het oogschaduw palette, is deze al een stuk beter gepigmenteerd! Een leuk product die ik er zeker vaak bij zal pakken. Dit product kost €3,99 en doet zeker wat hij beloofd! Zeker een aanrader.

 

Dit waren de productjes uit deze collectie die ik heb aangeschaft. De rest van de producten trok niet meteen mijn aandacht.

 

Wat vinden jullie van de collectie en hebben jullie al iets gekocht/getest? 

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Esra (vrijdag, 21 april 2017 15:41)

    Ik vind de pareltjes er wel heel mooi uitzien, die wil ik zeker halen! X