Catrice - Lip Dresser Shine Stylo's

Toen ik onlangs bij Kruidvat langs het grote schap van Catrice liep, zag ik daar deze Lip Dresser Shine Stylo's in de schappen liggen. Ik had deze producten nog nergens gezien en besloot om de 2 lichtste kleuren mee te nemen om te testen.

 

De kleurtjes die ik kocht hebben de namen 010 Simply Natural Perfection en 020 When the sun goes brown. 

 

 

 

De lipsticks zijn erg dun en lijken, zoals de naam het zelf zegt, op stiftjes. Ze hebben een glanzend, zwarte verpakking met de glanzende, gouden letters erop.

 

 

Op de dop bovenaan vindt je 2 stickertjes met het nummer erop, de naam staat er niet bij, dit staat wel op de zijkant weergegeven op de witte sticker. De stickertjes hebben dezelfde kleur als de productjes zelf.

 

 

Achteraan vindt je knopjes. Het is de bedoeling dat je hierop klikt als je meer van het product naar boven wil laten komen. In plaats van een draaisysteem is er nu dit kliksysteem, erg handig en leuk. Klik niet te hard en te snel anders komt het systeem vast te zitten en werkt het niet meer.

 

 

De lipproductjes hebben een schuine rand waardoor deze makkelijker zijn om aan te brengen. Doordat ze zo fijn zijn, werken ze ook beter in kleine hoekjes. Ideaal dus om in de mondhoeken te werken.

 

 

 

De producten zijn enorm zacht qua textuur en brengen voelen aan als boter. Ze glijden als het ware op de lippen en zijn goed gepigmenteerd. Door hun creamy textuur blijven ze jammer genoeg na een hapje of drankje niet lang zitten, maar het zijn wel fijne productjes om snel even op te doen. Ideaal om bij je te hebben in je handtas.

 

 

Ook op de lippen zijn de kleurtjes erg mooi. Ze hebben een mooie glans en voelen ook erg fijn aan wanneer je ze draagt. Je ziet geen oneffenheden zoals velletjes en ze verdelen ook mooi op de lippen. Fijne productjes!

 

010 Simply Natural Perfection

 

020 When the sun goes brown

 

De lipproductjes doen zeker wat ze beloven. Deze zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleurtjes. Deze kosten €4,99 per stuk en zijn ook online verkrijgbaar. Ik haalde deze producten uit het grote schap van Catrice. In de kleine Kruidvatfilialen met gewoon schap heb ik ze nog niet gezien, je kan ze wel online bestellen via hun webshop!

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Jessica J. (woensdag, 19 april 2017 10:05)

    Vooral When the sun goes brown is erg mooi! Ik vind ze iets hebben van een gekleurde lippenbalsem. Inderdaad handig om op zak te hebben!