Essence - BLUSHplay Sculpting Blush Palettes

Voor hun voorjaarscollectie heeft essence weer een aantal producten aan hun vast assortiment toegevoegd. Deze producten zijn reeds verkrijgbaar waaronder deze BLUSHplay Sculpting Palettes. De kleurtjes zagen er alvast erg mooi uit en is was heel erg benieuwd naar deze doosjes. 

 

Ik kocht beide palletjes die in hun assortiment zitten. Deze hebben de namen 10 Play it peach en 20 Play it pink

 

 

 

De onderzijde van de palletjes hebben een witte kleur, het dekseltje is doorzichtig met de naam van de palletjes op de voorzijde. Basic maar mooi. De doosjes zijn heel erg stevig en wegen nog redelijk wat, zeker voor een budgetproduct!

 

 

In beide palletjes zitten er telkens 3 verschillende kleurtjes. Deze hebben een verschillende grootte van pan en ook een verschillend doeleinde.

 

De highlighter dient natuurlijk voor een mooie glow, de sculpt kleur gebruik je meer op de appeltjes van je wangen en de define kleur breng je dan weer over je gehele wang aan.

 

De donkerste kleur (sculpt kleur) is dus bedoeld om je gezicht te shapen en een dieper effect te creëren. Dit staat heel mooi bij meiden met een medium huidskleur. Aangezien ik een heel erg bleke huidskleur heb heb ik enkel de lichtste kleuren getest en de highlighterkleuren.

 

 

10 Play it peach

 

 

De 3 producten hebben allemaal een zachte textuur en zijn heel goed gepigmenteerd. Ook hebben ze allemaal een andere finish. De highlighter kleur heeft een mooie zachte glans, de sculpt kleur heeft een matte finish en de define kleur heeft dan weer een satin finish. Heel erg fijn als je apart ook eens iets anders wil gebruiken.

 

Als je houdt van perzik tinten dan is dit palletje iets voor jou.

 

 

Zo zien de kleurtjes eruit geswatched...

 

Highlight/ Sculpt/ Define

 

Op de wangen gebruikte ik de define tint alleen met daarboven de highlight kleur. Een mooi en natuurlijk resultaat.

 

 

 

20 Play it Pink

 

 

Ook hier hebben de 3 producten hebben allemaal een zachte textuur en zijn heel goed gepigmenteerd. Ook bij dit palette hebben ze allemaal een andere finish. De highlighter kleur heeft een mooie zachte glans, de sculpt kleur heeft een matte finish en de define kleur heeft dan weer een satin finish.

 

Hou je meer van roze tinten dan is dit palletje zeker iets voor jou.

 

 

Zo zien de swatches eruit van het tweede palletje. Deze kleurtjes gaan meer richting de roze tinten. Heel erg mooi als je een zongebruinde huid hebt.

 

Highlight/ Sculpt/ Define

 

Op onderstaande foto heb ik ook enkel de define kleur en de highlight kleur aangebracht.

 

 

 

 

 

De productjes hebben jammer genoeg veel fallout wanneer je ze op je kwast wil opnemen. Goed je kwast aftikken is dus de boodschap. Voor de rest doen de productjes goed hun werk en kan ik ze zeker aanraden. Ze hebben een budgetprijs en zijn goed gepigmenteerd. Ook krijg je " producten in elk palletje dus het is zeker de prijs waard.

 

 

De palletjes kosten €3,99 per stuk en zijn nu verkrijgbaar bij de drogist zoals Kruidvat (België en Nederland) en Trekpleister (Nederland). 


xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0