L'oréal - L'or Highlighter

L'Oréal heeft hun collectie uitgebreid met deze L'Or highlighter. Dit is een creamy highlighter in een potje. Deze doet mij zo erg denken aan de highlighters en oogschaduws van Colour pop, deze komen namelijk in net dezelfde verpakking en hebben ook dezelfde textuur.

 

De highlighter komt in een glanzende zwarte verpakking met een doorzichtig dekseltje zodat je de kleur al kan zien zitten. Verder heeft de verpakking een handige draaidop, net zoals de Colourpop verpakkingen. Op de bovenzijde staat de naam en logo nog eens met een leuke print als achtergrond.

 

 

 

De textuur van het product is enorm zacht en boterachtig. Je glijdt als het ware met je vinger in het product, net of je wrijft op glad ijs. Het lijkt net alsof het product vol glitters zit, maar dit is helemaal niet zo. Het is enkel de glans die je ziet.

 

 

 

 

De pigmentatie van deze highlighter is werkelijk prachtig en intens. Je hoeft maar net met je vinger over het product te wrijven en je hebt al genoeg. De highlighter heeft een mooie warme gouden tint en heeft een prachtige glans.

 

 

Ik heb het product met mijn vingers op de huid gedept aangezien het met creamy producten nogal lastig kan zijn om ze goed aan te brengen. Aangezien deze creamy is van textuur gaat het product zich ook sneller op je huid vastzetten en kan je deze achteraf niet zo goed meer verder blenden.

  

Op de foto hieronder heb ik de highlighter lichtjes aangebracht en in de huid gedept. Je kan deze natuurlijk opbouwen en zo intens maken als je zelf wilt. Maar voel je niet geïntimideerd door de glans want deze kan ook licht gedragen worden.

 

 

 

Ik ben normaal gesproken niet zo voor creamy producten aangezien deze bovenop je foundation zich verplaatsen aangezien het 2 vloeibare producten zijn, maar bij deze is het niet zo dat deze bij het aanbrengen je foundation 'verplaatst' of weghaalt. Ik ben heel erg enthousiast over dit product!

 

Ik kocht deze highlighter bij drogisterij Di in België, bij Kruidvat heb ik deze raar genoeg nog nergens gezien terwijl deze al even uit is. Deze kost €9,99!

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0