Freedom - Ultra Pro Glow Palette

Highlighters zijn mijn guilty pleasure en ik kan het dan ook niet laten om er steeds weer bij te kopen ook al heb ik er al heel veel. En als je ook nog eens fijne budgetvarianten vindt, is het nog zoveel leuker!

 

Vandaag heb ik een highlighting palette om aan jullie te laten zien. Deze is van het merk Make-up Revolution, een heel fijn budgetmerk en deze heet de Ultra Pro Glow palette. Deze palette met 8 verschillende kleuren is zeker en vast een eyecather

 

De palette komt in een simpele zwarte, kartonnen verpakking met gouden letters en een opening aan de voorzijde zodat je alle kleuren goed kan zien zitten.

 

 

Aan de achterzijde van de kartonnen verpakking vindt je de ingrediëntenlijst en nog andere informatie die je kan nodig hebben.

 

 

Wanneer ik de palette uit de kartonnen verpakking haal, ziet de palette er zo uit... een simpele zwarte verpakking met gouden opschrift en doorzichtig deksel. Veel speciaals is er verder niet te zien aan de verpakking. Simpel en strak, wat niet verkeerd is voor een budget merk.

 

 

De palette heeft 8 verschillende highlighter kleuren en heeft zowel lichte tinten als wat donkerdere tinten. Ook al heeft de palette 2 wat donkerdere kleuren, deze palette is meer bedoeld voor meiden met een lichtere huidskleur aangezien er heel wat lichte kleuren in deze palette zitten.

 

De pans zijn heel groot en ook de palette zelf heeft een redelijk groot formaat. Niet zo handig als je ze wil meenemen onderweg en maar één kleur gebruikt, wel handig als je graag afwisselt qua kleuren. Dan heb je ze allemaal in één palette mee.

 

De kleuren hebben geen namen, die kan ik jullie helaas niet meegeven.

 

  

Ik ben heel erg fan van de lichte kleuren (mede omdat ik een lichte huidskleur heb), maar je kan de gouden kleur wel als bv. oogschaduwkleur gebruiken, zo gebruik je het product weer op een andere manier. Op een bleke huidskleur kan je deze donkere kleuren helaas niet als highlighter gebruiken. Deze zijn daar gewoonweg té donker voor.

 

De textuur van de highlighters zijn zacht en brengen makkelijk aan. Bij het swatchen ondervond ik geen fallout en de kleuren zijn geweldig goed gepigmenteerd, vooral voor budgetvarianten. Je ziet ook een duidelijk een verschil qua tinten op de huid. In de palette lijken sommige kleuren erg op elkaar, maar wanneer ik ze op de huid aanbreng, zie je duidelijk het verschil, ook bij de lichte kleuren.

 

Rij 1

 

 

Rij 2

 

  

De roze tint deed mij een beetje denken aan de highlighter kleur Aura van Urban Decay. Ik heb beiden naast elkaar geswatched, maar deze zijn toch nog verschillend. Aura is meer roze dan deze tint, die meer naar de peachy kant op gaat.

 

Links; Aura, Rechts; roze tint uit de palette

 

Hieronder bracht ik de linkse kleur van de eerste rij aan. Een heel erg mooie kleur.

  

 

 

De palette heeft zeker en vast een prachtig pigment en werkt echt goed. Echt een aanrader qua budgetpalette! Je kan deze vinden bij o.a Boozyshop en makeupspot.nl, maar ik kocht mijn palette via de webshop beauty88.nl. Deze kost €11,95! Een goede deal voor 8 verschillende kleuren! 

 

Wat vinden jullie? Hebben jullie deze al getest?

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0