Nyx - Lip Lingerie - 12 Exotic

Ik had eerder al enkele van deze Nyx - Lip Lingeries aan jullie laten zien maar ik ben onlangs nog eens langs de Nyx winkel in Gent gepasseerd. Natuurlijk had ik mijn boekje niet mee waar alles in staat geschreven welke producten ik al heb. 

 

Ik wist niet meer zeker welke van deze producten ik al had en welke niet, dus ik heb het zekere voor het onzekere genomen, en er maar ééntje meegenomen waarvan ik zeker wist dat ik deze nog niet had en dat is deze in de kleur 12 Exotic. Ik wil ze graag allemaal aanschaffen, maar dit zal voor de volgende keer zijn als ik mijn boekje niet vergeet mee te nemen!

 

 

 

Zoals de andere producten komt ook deze in de doorzichtige huls en zwarte dop. Bovenop de dop staat er een sticker met de nummer van het product maar niet de naam. De naam kan je in kleine letters terugvinden op de huls zelf.

 

 

De applicator is vrij groot en plat maar hij werkt enorm fijn. Doordat hij deze vorm heeft en een fijn puntje, kan je heel precies werken en je kan ook goed in de hoekjes. Hij neemt ook voldoende product op om je lippen in één keer in te kleuren.

 

 

 

De kleur Exotic is de roodroze tint uit het assortiment en ziet er alvast erg mooi uit. Deze valt wel een beetje uit de boot tussen al die grijzige nude kleuren, maar is alsnog een prachtige tint.

 

 

De producten zelf zijn erg romig van textuur en glijden als het ware op je lippen wanneer je ze aanbrengt. Ook verdelen ze erg mooi op de lippen en heb je geen rare strepen. Heel erg fijn! Ze zijn ook geweldig goed gepigmenteerd, dekken goed en zien er ook mooi uit op de lippen. Alle kleuren drogen mat op! 

 

Eenmaal ik ze had geswatched op mijn arm en lippen begonnen ze ook meteen op te drogen! Geen lange wachtduur dus! Wanneer ik ze er ook weer probeerde af te halen zaten ze enorm goed vast en moest ik even hard scrubben om ze er ook weer goed af te krijgen. Maak je bij het aanbrengen een foutje, dan kan je ze ook nog snel corrigeren, wat erg fijn is.

 

Wat ik ook merkte is dat mijn lippen een heel klein beetje aan elkaar plakte wanneer ze opgedroogd waren, maar niet zo heel erg dat het enerverend was. Je lippen voelen ook wat droog aan wanneer je ze draagt, maar het is niet zo dat het onuitstaanbaar is. Ook scrub je best even je lippen en breng je daarna een lippenbalsem aan zodat er geen velletjes of oneffenheden zichtbaar zijn.

 

 

 

Ik ga de andere kleurtjes zeker ook nog aanschaffen wanneer ik daartoe de kans krijg! Deze lipsticks kosten €8,30 per stuk en zijn verkrijgbaar via de Nyx filialen, nog niet in een nyx webshop (België en Nederland) of via de Douglas (Nederland), online of in de filialen.

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Jessica J. (vrijdag, 31 maart 2017 10:49)

    Goed dat ze zo lang blijven zitten! Ik ben laatst bij de nieuwe NYX-winkel hier in Antwerpen geweest, maar heb niets gekocht. Ik merk dat ik me de laatste tijd beter kan inhouden. :-P