L'oréal - Lip Paint Lacquers

L'Oréal heeft weer een aantal nieuwe producten aan hun collectie toegevoegd waaronder deze nieuwe lipproducten. Deze heten de L'oréal - Lip paint Lacquers. Je kan deze producten ook verkrijgen in de matte versie, maar ik had al verscheidene reviews gelezen en deze zouden geen fijne dekking hebben.  Daarom heb ik de matte lipproducten niet gekocht.

 

Van de Lacquers heb ik slechts 2 kleuren gekocht. Donkere kleuren draag ik bijna nooit en vooral geen rode en paarse tinten. De kleurtjes 101 Gone with the nude en 102 Darling Pink spraken mij het meeste aan.

 

L'oréal omschrijft deze Lip paints als een liquid lipstick die zacht aanvoelt, met een langhoudende kleurintensiteit en een hoogglansfinish. De formule beloofd intens gepigmenteerd te zijn, makkelijk aan te brengen en trekt ook niet in de lijntjes. Ik ben benieuwd!

 

 

 

De lipproducten hebben een zachte verpakking. Het lijkt net alsof deze tube-vormige lipproducten een sponsapplicatortje zouden hebben, maar dit is niet zo. Ze komen met een handige applicator met een steeltje. Gelukkig, want deze werken nog steeds het fijnst! De hartvormige applicator werkt heel erg fijn en precies en werkt enorm goed in de mondhoeken.

 

De kleurtjes zijn mooi, maar voor mij persoonlijk is de werking niet echt wat ik er van had verwacht. De textuur van de lacquers is vrij dik en ze voelen ook plakkerig aan op de lippen. Ze lijken net op die budget lipgloss die dik en papperig aanvoelen. De kleurpigmentatie is wel in orde bij de lacquers!

 

101 Gone With the Nude

 

 

 

 

 

Deze kleur heeft een oranje/bruintint waardoor het er bij sommige mensen wat raar kan uitzien.

 

 

102 Darling Pink

 

 

 

 

Darling Pink is een mooie roze/koraaltint. Heel erg mooi voor deze lente/zomer!

 

 

Deze productjes zijn voor mij persoonlijk geen must-haves. Als je niet van dikke lipgloss houdt, laat je deze best liggen. Ook de matte tinten zijn niet fijn las ik al, deze brengen vlekkerig aan en hebben niet zo een goede dekking. 

 

Jammer, maar geen fijne productjes!

 

Deze lacquers kosten net zoals de matte lip paints €9,99 per stuk, wat erg veel is voor de werking die ze maar hebben. Deze zijn te koop bij de Drogist. Hebben jullie deze al getest? Wat vinden jullie ervan?

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0