Nyx - Sweet Cheeks Blush Palette

Nyx is één van mijn favoriete budget make-up merken en ik hou er ook van om uren in die winkel rond te neuzen. Ze hebben zo veel leuke producten maar ik kan ze natuurlijk niet allemaal meenemen naar huis. Mijn oog viel wel op deze Nyx - Sweet cheeks blush palette, want natuurlijk heb ik een lichte obsessie voor palettes ontwikkeld. Ik kon het dan ook niet laten om deze mee te nemen naar huis en te testen. Laten we het resultaat bekijken!

 

 

 

De palette komt verpakt in een kartonnen sleeve met aan de voorzijde een opening zodat je de kleuren goed kan zien zitten. Ook wanneer de sleeve eraf wordt gehaald ziet de palette er nog steeds hetzelfde uit.

 

Op de achterzijde van de kartonnen verpakking staat de informatie zoals de ingrediëntenlijst. In totaal zitten er 8 blushkleuren in die elk 3,5g aan product bevatten. 

 

 

De palette heeft een harde kunststof verpakking en heeft een doorzichtig deksel. De palette is zeer stevig dus je hoeft je geen zorgen te maken dat deze snel stuk zou gaan.

 

 

Deze palette heeft een hele leuke mix van wat fellere kleurtjes. Geen volledige palette met alleen maar nude tinten en de normalere roze tinten. Nee, deze palette heeft een leuke mix die je niet bij elke palette terugvindt! Jammer genoeg hebben de kleuren geen namen meegekregen.

 

Wanneer je een lichte huidskleur hebt zoals ik zal je meteen wat afstand willen doen van deze palette in de winkel omdat de kleuren wat feller zijn zoals gewoonlijk. Gelukkig kan je deze kleuren met een lichte hand aanbrengen en creëer je een erg draagbare look, ook met de donkere tinten.

 

De kleuren zijn één voor één goed gepigmenteerd maar de matte kleuren hebben zoals verwacht niet dezelfde sterke pigmentatie als de shimmer kleuren. Maar alsnog zijn deze goed bruikbaar. Ook hebben de matte kleuren wat last van fallout en wanneer ik ze op mijn arm swatchte brokkelden ze ook wat af. Je kwast goed aftikken is dus de boodschap.

 

1ste Rij

 

 

 

2de Rij

 

 

Ben je niet zo fan van shimmer blushes? Geen probleem! Je kan deze zeker en vast als highlighter gebruiken. Of je kan natuurlijk ze ook als blush gebruiken en geen highlighter meer bovenaan aanbrengen. Je kan ze gebruiken op de manier die je zelf het fijnste vindt! 

 

De poeders blenden makkelijk in de huid en kunnen zowel licht als opbouwend aangebracht worden. Op onderstaande foto's heb ik de eerste kleur van de 2de rij lichtjes aangebracht. Wat een mooie naturelle kleur! Heel erg mooi!

 

 

 

Je kan zeker heel mooie looks met deze palette bekomen en ze zijn ook leuk om creatief mee aan de slag te gaan voor wat opvallende looks!

 

Deze palette kost ongeveer €18 ($20). Wel wat aan de duurdere kant dan wat we gewend zijn van Nyx, maar je hebt er wel 8 verschillende kleuren voor in de plaats! Deze palette is verkrijgbaar bij de Nyx filialen in bijvoorbeeld Gent, Antwerpen of Amsterdam of online via de Amerikaanse webshop (in België en Nederland nog geen webshop beschikbaar!)  

 

Wat vinden jullie?

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Jessica J. (dinsdag, 28 maart 2017 11:26)

    Mooie kleurtjes! Zelf draag ik eigenlijk geen blush; ik blush al voldoende van nature, hehe.