Blux Box - I Love Beauty Event 2017

Ik ben op 18 maart naar het I Love Beauty Event geweest te Utrecht. Daar kocht ik heel wat productjes die jullie nog in verdere blogposts zullen zien. Wat ik daar ook kocht is een Blux box bij hun stand. Deze keer kreeg je namelijk geen doosje, maar een leuke tas gevuld met producten voor slechts €5! Er zat geen papiertje bij hoeveel alles waard is, maar de waarde ligt alvast een stuk hoger dan €5.

 

Alle producten kwamen in deze canvas tas met de tekst "pretty things inside" op de voorzijde.

 

 

 

Het eerste product uit de tas is deze Fruttini douchegel met aardbeiengeur. Ik heb dit merk nog niet eerder gebruikt, maar dit is een Duits merk. De douchegel heeft net dezelfde geur als die van The Body Shop.

 

 

 

Het volgende product is ook eentje van het merk Fruttini. Deze keer geen douchegel, maar een body spray met watermeloen geur. Voor een body spray ruikt deze enorm goed en lang, en deze heeft ook niet die vervelende alcoholgeur die je bij de meeste body sprays hebt.

 

 

 

Ook zat er een nagellakje in de box van het merk Meeki, een merk waar ik ook nog niet eerder over had gehoord. Ik kreeg een mooi lichtblauw kleurtje, ideaal voor deze lente/zomer! Het lakje brengt makkelijk aan, maar je strijkt je kwast best een beetje af vooraleer aan te brengen omdat de nagellak erg lopend is. Anders breng je snel teveel aan en is het een knoeiboel en loopt het naar de zijkanten van je nagel (zie foto).

 

Je hebt maar een laagje nodig en het lakje dekt al goed, maar 2 laagjes is het beste voor een mooi resultaat. Fijn product!

 

 

 

 

 Wat er nog in de tas zat, is deze kei leuke set van Vandini met 3 verschillende handcrèmes.

 

 

Zo zitten er een Comfort (tahiti vanilla & macademia), Sensual (Tamarinde & Ingwer) en Pure (Witte magnolia en katoen) handcrèmes in de set. De handcrèmes zijn erg zacht, dun en absoluut niet vettig. Ook trekken ze snel in de huid en voelen ze niet plakkerig aan. Heel erg fijne producten!

 

 

Verder zaten er nog deze Vandini - Contour Oogmaskers (set van 4) in de tas. Deze oogmaskers bevatten witte thee en zijde en zijn bedoeld om de huid onder je ogen te verzorgen. Zo verdwijnt zwelling rondom de ogen en worden kleine rimpeltjes 'opgevuld'. Benieuwd om deze te gebruiken.

 

 

Dan zitten er ook nog 2 gezichtsmaskers van het merk Earth Kiss in de tas. Een Clean up mud mask die exfolieert en een White Thai Clay Mask die de huid doet stralen.

 

 

Als laatste zat er ook nog dit staaltje in de tas van het merk Bergman Beauty Care. Dit is een Purifying Cleansing mask.

 

 

 

Een leuke box voor slechts €5!

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Jessica J. (vrijdag, 24 maart 2017 11:00)

    Voor € 5 kan je inderdaad niet sukkelen! Ik vind de tas op zich ook heel tof. :-)