Morphe - Copper Spice & Bronzed Mocha Limited Edition Eyeshadow Palettes

Het merk Morphe is heel erg populair momenteel in beautyland en zijn vooral bekend voor hun Morphe 35 palettes. Er zijn heel wat palettes van hen op de markt momenteel en ze zijn allemaal even mooi. Nu zijn er ook 2 palettes uitgekomen die een beetje kleiner zijn en ook een andere verpakking hebben. Deze palettes zijn Limited Edition en zullen dus niet eeuwig verkrijgbaar zijn. Als je ze wil zou ik niet te lang wachten.

 

De palettes komen deze keer niet in een volledig afgesloten zwarte verpakking, maar in een verpakking met een zwarte onderzijde en een doorzichtig deksel zodat je alle kleuren allemaal goed kan zien zitten. Onderaan op het deksel staat ook het logo van Morphe afgebeeld.

 

 

 

De palettes hebben elk 25 kleuren en hebben de namen Copper Spice (25A) en Bronzed Mocha (25B). Voor wie liefhebber is van nude- en bruine tinten zal deze palettes ongetwijfeld niet kunnen laten liggen want deze zitten helemaal vol prachtige kleuren!


Copper Spice


De palette Copper Spice bevat een mix van prachtige diep bruine kleuren en ook wat pittige kleuren die heel mooi staan bij de prachtige metallic kleuren en shimmery taupe kleuren die in de palette zitten.

 

 

De lichte kleuren in de palette (rij 1) zie je nauwelijks terug op mijn huid. Dit komt omdat mijn huidskleur dicht tegen deze kleuren aan ligt. Deze kleuren zijn heel fijn om als basislaag te gebruiken. Zo blenden de kleuren die je er over heen aanbrengt makkelijker met elkaar.

 

De matte kleuren hebben niet echt een intens pigment maar ze zijn wel zichtbaar en brengen makkelijk aan. Ze zijn ook goed om mee te werken, maar echt intens gepigmenteerd zijn ze niet zo als je ze swatched. De textuur van deze matte kleuren is fijn. Voor matte tinten zijn deze niet te zacht, wat ook niet nodig is, anders krijgen ze een poederig effect en veel fallout!

 

De metallics daarentegen zijn geweldig goed gepigmenteerd! Van zodra je ze met je vinger swatched voelen ze enorm boterzacht aan en glijden ze als niks over je huid. Ze zijn prachtig van kleur en hebben een mooie glans.

 

Ik heb bij deze palettes geen fallout gemerkt wat heel erg fijn is. De kleuren hebben geen namen. Deze kan ik jullie dan ook niet meegeven.

 

Rij 1

 

 

 

 

 

 Rij 2

 

 

Rij 3

 

 

 

 Rij 4

 

 

Rij 5

 

 

Bronzed Mocha

 

Bij de palette Bronzed Mocha heeft prachtige warme en koele kleuren in de palette. Ook zitten er neutrale shimmers in de palette die ervoor zorgen dat je ooglooks niet zo saai worden.

 

 

Rij 1

 

 

Rij 2

 

 

 

 Rij 3

 

 

 

 Rij 4

 

 

Rij 5

 

 

Hieronder nog enkele foto's van de make-up look die ik er deze week mee maakte...

 

 

 

 

 

Ik moet zeggen dat ik van de matte kleuren meer had verwacht. Ze mochten ietsje meer gepigmenteerder geweest zijn, maar het is wel een pluspunt dat ze geen fallout hebben. De kleuren kan je natuurlijk wel wat opbouwen.

 

De metallics daarentegen hebben een geweldige pigmentatie, ook als je ze swatched, maar wanneer je ze met een kwast opneemt en ze op je ogen wil aanbrengen, zie je de kleur bijna niet terug. Ik heb deze dan ook met mijn vingers moeten aanbrengen om ze goed aan te krijgen. Ook met fix+ zat er geen verandering in.

 

Het zijn leuke palletjes maar ik vind ze verder niet echt speciaal. Voor LE palettes zijn ze niet echt een musthave voor mij persoonlijk. Ik kocht de mijne via een groepsorder want deze zijn enkel via de Morphe site te koop. Ik betaalde ongeveer €20 per palette.

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Jessica J. (maandag, 20 maart 2017 09:50)

    Die shimmery kleurtjes zijn prachtig, zeg! Jammer dat je ze zo moeilijk aangebracht krijgt... Ik laat deze dan ook aan me voorbijgaan.

  • #2

    Tania (maandag, 20 maart 2017 18:20)

    Jammer dat ze wat tegenvallen.