Coloured Raine - Queen of hearts oogschaduwpalette

Ik heb een zwak voor mooie oogschaduw palettes en ik kan het dan ook niet laten om ze te blijven kopen. Nu zag ik in een You Tube filmpje bij Nikkitutorials dat ze een nieuwe favoriete oogschaduwpalette had, namelijk deze Coloured Raine - Queen of Hearts oogschaduw palette.

 

Toen ik de verpakking en de binnenzijde van deze palette zag, was ik op slag verliefd. Toen ze de palette gebruikte en ik het resultaat zag, heb ik deze dan ook meteen besteld. De palette is in het echt nog mooier dan op camera! Vandaag deel ik deze beauty met jullie!

 

 

 

De verpakking aan de buitenkant is al even mooi als die aan de binnenzijde. De palette zit gehuld in een prachtige versierde sleeve uit karton die ik zeker en vast niet zal weggooien. De print doet mij heel erg denken aan de film 'The Great Gatsby', qua kleuren en lijntjes. 

 

 

In het midden zit er een venstertje in de vorm van een ruit waardoor je de naam van de palette kan doorzien. De vormgeving is alvast erg mooi gedaan!

 

 

Wanneer ik de kartonnen sleeve verwijder, blijft er enkel nog deze zwarte palette over. Deze heeft een rubberachtige verpakking, een beetje zoals de verpakkingen van de NARS blushes. Op de voorzijde staat het logo en de naam van de palette in gouden tekst weergegeven.

 

 

Ook de zijkant van de palette heeft een blinkende, gouden rand.

 

 

Wanneer ik de palette openmaak veranderd het van saai naar oogverblindend mooi! De gehele palette heeft aan de binnenzijde een prachtige, glanzende, gouden binnenkant. Ook zit er een handige grote spiegel in de palette. De palette is ook heel dun en is dus handig om mee te nemen. Ook in je make-up collectie neemt deze niet veel plaats in beslag. De vormgeving van de palette is zeker en vast geslaagd!

 

 

Aan de binnenkant zitten er in totaal 12 verschillende oogschaduwkleuren waarvan 6 matte kleuren en 6 foiled kleuren. Er zitten heel wat mooie warme kleuren in deze palette, dit is dan ook de reden waarom ik deze heb gekocht.

 

De kleuren zijn wat poederig wanneer je ze wil opnemen met je kwast maar wanneer je ze aanbrengt op je ogen heb je geen fallout, wat wel een pluspunt is. De oogschaduwkleuren brengen heel mooi aan en blenden ook heel mooi in de huid.

 

Het enige nadeel bij deze palette is dat sommige kleuren niet zo gepigmenteerd zijn als andere kleuren. Zo hebben de matte tinten heel wat minder pigmentatie als de foiled kleuren, maar alsnog geven ze genoeg kleur af om mee te werken. De lichte kleuren worden toch voornamelijk als crease- en blendkleuren gebruikt.

 

De kleuren hebben een boterachtige textuur en glijden als het ware op de huid. Ik moet wel zeggen dat het wat moeilijker was om de foiled oogschaduwkleuren op mijn ogen aan te brengen dan gedacht. De pigmentatie op mijn arm was geweldig toen ik deze met mijn vingers aanbracht, maar wanneer ik de oogschaduws met mijn kwast op mijn ogen wou aanbrengen, was er van deze geweldige pigmentatie niet veel meer te zien. Ook door de oogschaduws nat aan te brengen zat er niet veel verschil in. Heel jammer, want deze kleuren zijn prachtig!

 

Swatches

 

De kleuren hebben allemaal een naam. Deze plaats ik hieronder bij de foto's.

 

Rij 1

 

v.l.n.r. Crown/ Royal Highness/ Your Majesty/ Princess/ Empress/ Queen Mother

 

Rij 2

 

v.l.n.r. Heir/ Royal Prerogative/ Noblewoman/ Ladyship/ Duchess/ Dethrone

 

Nog enkele aan foto's...

 

Zoals je kan zien kreeg ik de foiled oogschaduws niet goed op mijn oogleden. Het ziet er dan ook niet super uit. Het is net of de kleuren zijn ook niet mooi geblend zo. Ik had geprobeerd wat fix+ op mijn kwast te sprayen en zo aan te brengen, maar helaas was er niet veel verbetering. Ik heb ze dan met mijn vingers aangebracht en zag dan wel wat meer kleur verschijnen.

 

 

 

 

Het is een prachtige palette met boordevol mooie kleuren. Goed gepigmenteerd, maar op de oogleden valt de pigmentatie weg. Op de arm geswatched zijn deze wel geweldig gepigmenteerd! Het beste is om deze rechtstreeks met je vinger aan te brengen en niet met een kwast. Ik ben nog steeds blij met deze palette, maar had er meer van verwacht. 

 

Deze palette kost $50 en is te koop bij de webshop van Coloured Raine

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Jessica J. (woensdag, 15 maart 2017 11:55)

    Knappe verpakking, zeg! De swatches zien er geweldig uit op je arm. Jammer dat de pigmentatie zo wegvalt als je ze aanbrengt...