Jeffree Star Cosmetics - Shoplog + Review (Deel 1)

Ik liet jullie hier en daar al enkele producten zien van het merk Jeffree Star Cosmetics. Ik ben in korte tijd een grote fan van dit merk geworden. De producten zien er heel leuk uit en de producten werken ook enorm fijn. Vandaag laat ik jullie opnieuw 2 Velour Liquid Lipsticks zien die ik heb besteld. Ook bestelde ik voor de eerste keer een Lip Ammunition en kocht ik nog een Skin Frost

 

De liquid lipsticks komen opnieuw in deze leuke gekleurde kartonnen doosjes. Het roze doosje betekend dat deze uit de vaste collectie komen. Het rode doosje staat voor de kerstcollectie. Op het derde doosje staat er een soort van kogelvormige afbeelding. Daar zit er een gewone lipstick in. Deze heet een lip ammunition. 

 

Op de voorzijde van de doosjes staat zoals gewoonlijk het logo van Jeffree Star Cosmetics, de sterretjes, afgebeeld.

 

 

De kleurtjes die ik kocht heten Chrysanthemum (LE kerstcollectie), Androgyny (vaste collectie) en Baby Spice (enkel in lip ammunition verkrijgbaar, geen liquid lipstick).

 

 

Chrysanthemum - Velour liquid lipstick

 

Chrysanthemum is een prachtige lichtroze/nude kleur met een heel lichte gouden shimmer in zich. Wanneer je de liquid aan hebt, zie je de gouden glittertjes bijna niet terug. Wel zorgt het ervoor dat je een prachtige glans krijgt.

 

 

Als je goed kijkt zie je de kleine gouden deeltjes zitten. Op het doosje staat er wel dat je de liquid goed moet schudden vooraleer je deze aanbrengt, anders blijven alle glitters aan de bodem kleven.

 

 

 

Zoals je kan zien vallen de glitter deeltjes helemaal niet op.

 

 

Androgyny - Velour liquid lipstick

 

Androgyny is een heel stuk donkerder. Deze heeft een echte donkerbruine kleur. Hij is ook donkerder dan de kleur Mannequin die ik jullie eerder al liet zien. In het flesje lijken ze op elkaar, maar wanneer je ze swatched zie je goed het verschil.

 

 

Deze heeft een mooie donkerbruine kleur zoals je kan zien.

 

 

Op foto ziet deze er meer paarsachtig uit, maar in het echt is dit niet het geval. Wil je een donker kleurtje proberen, maar je wilt toch niet te extreem gaan, dan is dit de perfecte kleur om mee te beginnen.

 

 

De liquids brengen makkelijk aan en zijn prachtig gepigmenteerd. Ze hebben een geweldige applicator waarmee je het product makkelijk kan aanbrengen. De liquids drogen mat op en kunnen heel uitdrogend zijn voor de lippen. Als je last hebt van velletjes zullen deze ook benadrukt worden daardoor. Scrub vooraleer ze aan te brengen best je lippen om dit te voorkomen! De liquids blijven erg goed op hun plaats zitten.

 

Baby Spice - Lip ammunition (vaste lipstick)

 

De kleur baby spice zag er op de site van Jeffree star een draagbaar roze uit. Maar wanneer ik deze aanbracht had deze een felle roze tint. Wanneer je de kleur gewoon bekijkt zou je op het eerste zicht denken dat deze een oudroze tint heeft.

 

Deze deed niet echt aan mijn verwachting qua kleur jammer genoeg. Zulke felle tinten draag ik jammer genoeg bijna nooit, misschien leuk om komende zomer eens uit te proberen.

 

 

De lipstickhuls ziet er alvast erg leuk uit. En met de naam lip ammunition kon het dan ook niet anders dan de huls een kogelvorm te geven. De combinatie van felroze en zilver geeft het een speels effect, maar door de plastic verpakking vindt ik het op de één of andere manier toch wat kinderlijk en goedkoop ogen.

 

 

De lipstick voelt heel erg licht aan. Op de verpakking staat ook weer het sterrenlogo afgebeeld.

 

 

Zoals ik al zei ziet de lipstick er aan de donkerroze kant uit.

 

 

Een erg mooie kleur in de huls.

 

 

Maar wanneer je hem aanbrengt ziet deze er jammer genoeg een heel stuk feller uit.

 

 

Niet echt de kleur die ik elke dag zou dragen.

 

De textuur van de lipstick beviel mij ook niet helemaal. Op mijn hand swatchte deze heel makkelijk en gleed deze goed op de huid, maar éénmaal op de lippen verliep het wat stroever. Ik heb in het begin wat harder moeten duwen om deze makkelijk op de krijgen. Aangezien dit matte lipsticks zijn verliep het niet zo vlot als bij een liquid lipstick. 

 

Na een paar keer wrijven ging het toch al wat beter om aan te brengen. Misschien omdat deze nieuw was? 

 

 

De lip ammunition is ook goed gepigmenteerd maar brengt wat stroever aan. Na enkele keren gebruiken is dit wel wat beter. Ook deze lipstick heeft een matte finish en blijft goed op zijn plaats zitten.

 

 

Skin Frost - Princess Cut (Highlighter)

 

Als laatste hebben we nog een Skin Frost (highlighter) in de kleur Princess Cut. Deze kleur is nog maar net uit en is nu al razend populair. Aangezien de kleur Peach Goddess voor sommige mensen met een lichte huidskleur (waaronder ikzelf) nog steeds wat te donker was, is er nu dit prachtige exemplaar die een stuk lichter is! Ook ik ben helemaal weg van deze tint.

 

  

Ook deze highlighter komt in dezelfde roze verpakking als gewoonlijk. De highlighter komt in de standaard roze kartonnen verpakking met het Jeffree Star logo.

 

 

Op de zijkant vindt je een sticker met de naam van de Skin Frost in dezelfde kleur als het product zelf. Ook de compact van de highlighter heeft diezelfde felroze kleur.

 

 

Aan de binnenzijde vindt je een handige spiegel terug. Deze kan je helemaal recht plooien zodat je makkelijker de spiegel kan gebruiken.

 

 

In de highlighter zelf staat ook het logo weergegeven. De kleur is alvast erg mooi.

 

 

Deze kleur heeft een prachtige ijzige baby roze tint en is ietsje warmer dan de kleur Ice cold, die een volledige witte tint heeft. Zoals alle andere highlighters van Jeffree Star zijn deze enorm gepigmenteerd en heb je maar een klein beetje nodig om al een prachtig effect te creëren.

 

Natuurlijk kan je de kleur opbouwen en zo intens aanbrengen zoals je zelf wil.

 

 

 

 

Ik bracht de kleur zelf ook aan om aan jullie te tonen. Dit is het resultaat van éénmaal lichtjes aanbrengen...

 

 

 

Je kan deze producten vinden via de site van Jeffree Star Cosmetics, maar hou er rekening mee dat je boven 22 dollar douanekosten zal moeten betalen (Buiten de EU)! Daarom ben je beter dat je de producten via de webshop van Beautybay besteld (officiële verdeler van JS).

 

Dit is een webshop uit de UK en daar betaal je geen invoerskosten! Daar betaal je voor één liquid lipstick €19,30 per stuk, één lip ammunition €19 en één highlighter €30,30! Ietsje duurder dan op de Jeffree Star website, maar je betaald dan ook geen douanekosten! Ook is Jeffree Star Cosmetics sinds kort ook verkrijgbaar bij Themakeupspot.nl

 

Het nadeel is dat ze niet altijd alles binnen hebben in deze webshop qua kleuren (zoals de LE's), maar de meeste kan je wel krijgen! 

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Jessica J. (maandag, 13 maart 2017 21:34)

    Benieuwd naar de Lip Ammunition! Ik heb voorlopig nog maar één JS-product in m'n bezit, de Velour Liquid Lipstick in de kleur Unicorn Blood, en ben nu al verliefd. Die highlighter staat je erg goed!