Rimmel - The Only 1 lipsticks (200 It's a keeper - 700 Naughty Nude)

Rimmel bracht een tijdje terug deze 'The Only One' lipsticks op de markt. Dit zijn volgens Rimmel de beste lipsticks aller tijden. Ze hebben alles wat een lipstick moet hebben, zo beloven ze toch, maar of ze voor mij 'de ware' zijn, dat moeten we nog weten uit te vissen.

 

Qua verpakking zijn ze niet zo heel speciaal. De lipsticks hebben een zwart glanzende verpakking met daarin het logo van Rimmel. De dop loopt naar boven toe wat wijder uit en de dop loopt schuin af in de vorm van een ruit. Onderaan vindt je een gekleurd randje. Deze geeft de kleur weer van de lipstick. 

 

 

 

Onderaan staat de naam en nummer weergegeven van elke lipstick. De sticker heeft ook dezelfde kleur als de lipstick zelf. Handig wanneer je ze omgekeerd bewaard, zo vindt je de kleur snel terug.

 

Ik koos de kleurtjes 200 It's a keeper en 700 Naughty Nude na een swatchsessie bij Kruidvat. Er zijn in totaal 12 verschillende kleuren verkrijgbaar van zachte kleuren en nude tinten tot de wat fellere kleuren. Voor ieder wat wils!

 

De lipsticks beloven een geweldige kleur, comfort, hydratatie en tot slot een lange houdbaarheid. Maar doen ze ook wat ze beloven? Let's find out!

 

 

 

200 It's a keeper

 

 

 

 

700 Naughty Nude

 

 

 

 

De lipsticks zijn enorm romig en hebben een heel goede pigmentatie. Ze zijn super zacht op de lippen en ze voelen daardoor ook prettig aan. Ook hydrateren ze je lippen heel goed. Mocht je dus snel last hebben van velletjes op je lippen, valt het met deze lipsticks niet zo op.

 

Een matte finish geven deze lipsticks niet, maar wel een mooie glans. Als je liever matte lipsticks draagt, dan laat je deze best in de schappen liggen. Sinds kort is er wel ook een matte lijn van deze lipsticks uitgekomen, deze hebben allemaal een rode huls! Ben je ook geen fan van zoete geuren, dan zullen deze lipsticks ook niks worden aangezien deze naar watermeloen ruiken. 

 

Het enige nadeel is dat het oppervlak van de lipsticks zelf iets te groot zijn en niet op een punt lopen, waardoor het wat lastiger is om ze aan te brengen zonder buiten de lijntjes te gaan. Voor de rest zijn dit heel fijne lipsticks. Wanneer je ze aanbrengt blijven ze ongeveer 3 uurtjes op zijn plek zitten.

 

Zijn ze nu 'the only one" voor mij? Nee, dat niet! Maar ze zijn wel aangenaam om te gebruiken en zeker een aanrader als je een leuke en fijne lipstick wil halen. 

 

Hebben jullie deze al getest? Wat vonden jullie ervan?

 

De lipsticks kosten €11,99 per stuk en zijn te vinden bij de drogisterij.

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    jessicajayblog@yahoo.com (vrijdag, 10 maart 2017 09:53)

    Naughty Nude is een mooi kleurtje voor iedere dag, zo te zien. :-) Duidelijke review, maar ik gebruik geen producten van Rimmel, dus laat deze aan me voorbijgaan.