Nabla - Crème Long-wear cream eye colours

Nabla is een nieuw make-up merk uit Italië dat sinds kort te koop is bij de webshop Beauty88. Ik plaatste daar onlangs een bestelling en besloot om deze Cream Eyeshadows van het nieuwe merk mee te bestellen om ze uit te testen want volgens de webshop zijn dit erg fijne producten. Ik ben niet zo een fan van creamy oogschaduwproducten maar wou deze toch eens een kans geven.

 

De productjes komen in een zacht roze kartonnen doosje met daarop de naam van het product. Op de achterzijde van e verpakking staat er vermeld dat ze dierenproefvrij zijn en vegan! Altijd leuk meegenomen! Elke oogschaduw bevat 5ml.

 

 

 

Als ik de kartonnen verpakking openmaak komen deze glazen potjes tevoorschijn met een glanzende bordeaux kleurige dop. Op de onderzijde van elk potje kleeft er een sticker met daarop de naam van elke kleur.

 

 

Aangezien ik deze eerst wou proberen heb ik maar 3 kleuren gekocht om te proberen. In de webshop zijn er nog meer kleuren verkrijgbaar. Ik kocht de kleuren Utopia, Rea en Entropy. Prachtige kleuren voor dit najaar!

 

 

Laten we de kleuren even van dichterbij bekijken...

 

Volgens Nabla hebben de oogschaduws een creamy textuur met een volle, rijke opbouwbare kleur. De producten zijn makkelijk te blenden en creasen niet als je ze draagt gedurende de dag door. De textuur van deze producten zorgt ervoor dat je ze makkelijk kan aanbrengen.

 

Je kan ervoor kiezen om deze subtiel aan te brengen of juist heel heftig. Je kan zelf kiezen hoe intens je ze wil gebruiken. Ook kan je ze makkelijk als eyeliner gebruiken aangezien de formule heel snel opdroogt.


Entropy

 

De eerste kleur is Entropy. Dit is een medium hazelnoot/mauve tint. Een hele mooie kleur en ook één van de populairste tinten uit de gewone oogschaduw collectie. Omdat deze zo populair is, hebben ze deze ook als crème oogschaduw op de markt gebracht.

 

 

 

De kleur heeft een zand-hazelnoot basis met prachtige mauve reflecties. In de crease van je ogen komen de tonen van de hazelnoot meer naar voren. Terwijl op je ooglid meer de metallic roze glans naar voren komt. Een prachtige tint voor elke gelegenheid en elke huidtint.

 

 

 

Utopia

 

De tweede kleur die ik kocht heeft de naam Utopia, een koper/ antiek bronzen tint. Deze tint heeft een prachtige diep bronzen kleur met mooie koper/roze reflecties die ervoor zorgen dat deze een foil finish effect krijgen. Ook deze zal prachtig staan als eyeliner!

 

 

 

Ook zijn al deze kleuren long lasting en waterproof! 

 

 

 

Rea

 

De laatste kleur heeft de naam Rea en is een prachtige donkere amethist met pruim-kleurige en robijnrode reflecties. Deze heeft een satin finish.

 

 

 

Deze tint geeft diepte en intensiteit aan iedere make-up look zonder er te zwaar en donker uit te zien. In enkele minuten maak je met deze kleur een unieke smokey eye die de ganse dag houdt.

 

 

 

Alle kleuren zijn prachtig maar als creamy oogschaduw zijn ze echt niet fijn. Ze drogen zoals in de beschrijving staat heel snel op en tegen je de oogschaduw goed of wel op je oogleden hebt aangebracht is deze al geset en krijg je er geen beweging meer in. Het lijkt heel messy en mooi is het niet. Waar ze wel goed voor zijn is eyeliner! 

 

Wel nemen ze makkelijk op met een kwast en kan je ze zo ook makkelijk aanbrengen. Natuurlijk drogen ze te snel op waardoor je niet precies kan werken. Wanneer je ze met je vinger aanbrengt geven ze ook veel meer pigmentatie dan met een kwast.

 

 

Aangezien ze snel drogen en fijn anbrengen zijn deze daarvoor perfect! Als oogschaduw gebruik je beter de poedervarianten!

 

Je kan deze en nog andere kleuren verkrijgen via deze link. Deze kosten €11,50 per stuk. Hou je niet van creamy producten? Koop ze dan in de poedervorm!

 

Wat vinden jullie van deze producten?

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 0