Opgemaakt/Empties #15

Het is weer tijd voor een opgemaakt artikel! Ik heb weer een heleboel producten opgemaakt de laatste tijd en ik laat jullie weer zien wat ik heb opgebruikt. Let's go! 

 

Laten we zoals goede gewoonte beginnen met de doucheproducten. Dit zijn dan ook de producten waar ik telkens het meeste van opmaak.

 

Het eerste doucheproduct is deze Nivea - Care & star fruit. Deze bevat Aloë Vera Melk een heeft een stervruchtgeur, een erg frisse geur. Deze is zeker een aanrader voor in de warmere maanden, maar ik gebruik deze ook het ganse jaar door. Deze ruikt erg lekker en werkt prima! Ik koop deze steeds bij Action. 

 

 

 

Ik zag bij Action ook deze Dove - Ultra caring gentle body cleanser van de DermaSeries voor extra droge huid. Aangezien ik heel erg last heb van droge huid en eczeem wou ik deze wel eens uitproberen.

 

De werking van dit product was fijn, maar het was precies of deze bleef aan mijn huid kleven net als een body butter en wanneer ik deze wou afspoelen met water bleef deze precies kleven aan mijn huid en moest ik goed wrijven om deze er af te krijgen. Hij beschermt je huid goed, maar de werking zelf is een beetje raar. Daarom koop ik deze niet meer opnieuw.

 

 

 Nog eentje die ik een tijdje terug bij Action kocht, maar nu niet meer in elke Action terug vindt (de citrus geur dan, andere wel) is deze Kneipp douchegel in de geur citrus. Ik ben verslaafd aan citrusgeuren dus deze is perfect voor mij!

 

 

Nog een douchegel die je al voorbij hebt zien komen is deze Palmolive - Meditterranean Moments met abrikoos- en aardbeiengeur. Ook deze is een soort melkachtige substantie. Erg lekker en ook bij Action verkrijgbaar.

 

 

Ik kocht via Ebay een tijd terug een grote set met allemaal Soap & Glory producten omdat ik deze in België en Nederland niet zo kan krijgen. Dit merk komt namelijk uit de UK. Bij deze set zat ook deze douchegel. Deze was erg fijn in gebruik en erg romig qua structuur. Enkel de geur was niet zo mijn ding, toch heb ik deze opgemaakt, maar ik zou deze niet speciaal opnieuw kopen.

 

 

Zoals altijd ook weer douchegels opgemaakt van The Body Shop. Ik had nog een reserve van de Sweet lemon versie (helaas niet meer verkrijgbaar) en eentje met Passion fruit (enkel in de zomer verkrijgbaar) , heel erg lekker!

 

 

Naast de douchegels maakte ik ook deze Dove - DermaSpa goodness handcrème op. Deze zat een tijdje terug in de Deauty box en ik moet zeggen dat dit een heel aangenaam product was. De textuur is heel lopend en dun en trekt heel snel in de huid in en voedt ook de huid nog eens goed. Ook de geur is heel aangenaam. Deze koop ik zeker opnieuw.

 

 

Nog een favoriet die uit de Deauty box komt is deze Garnier - Ultra Doux intens herstellende butter met honing voor de extra droge huid. Het product is erg dik en heeft een soort jellyachtige substantie waardoor het enorm makkelijk aanbrengt en voedt.

 

Ook al is het een dikke butter, het product kleeft niet en trekt goed in de huid in. Mijn huid voelde enorm zacht aan. Ook deze heeft een aangename geur. Deze koop ik zeker opnieuw.

 

 

 

Nog een handcrème die ik heb opgemaakt is deze van Kneipp. Deze heeft de geur van citroenverbena en bevat avocadoboter en jojobaolie die ervoor zorgen dat je handen superzacht worden zonder te kleven, en dat doet deze ook!

 

De textuur is erg lopend en trekt heel snel in de huid en is ook nog een enorm voedend. En natuurlijk is de citrusgeur een enorm pluspunt voor mij persoonlijk!

 

 

Ook probeerde ik voor het eerst dit Garnier - Hydra bomb gezichtsmasker uit. Het was een heel natte en koude bedoeling! Het vel dat je op je gezicht moet leggen was doordrenkt met product en voelde heel erg koud aan bij het aanbrengen. Ook was het iets te groot waardoor het niet zo handig was om aan te brengen.

 

Achteraf voelde mijn gezicht wel heel zacht aan. Dit is een heel fijn masker voor de zomer! Lekker verfrissend.

 

 

Ook maakte ik een fragrance mist (body mist) op van Victoria's Secret. Ik gebruikte deze niet alleen om tussendoor even op te spuiten, ik gebruikte deze ook als linnenspray. Net voor het slapen even op het bed sprayen. Heerlijk! Deze heeft de naam Moonlight dream en had de geur van honeysuckle en aquatic orchid.

 

Fijne spray maar de geur blijft niet de hele dag hangen. Het is dan ook geen parfum, maar om even gewoon wat op te frissen.

 

 

Van het merk Rituals heb ik deze Mild exfoliating body scrub van de TAO Wai Wang lijn opgebruikt. Deze heeft de geur van Organic white lotus en Yi Yi ren. Een heel fijn product met kleine scrubdeeltjes die heel mild is voor de huid. Ook de geur is heel licht en fris en zeker heel aangenaam. Heerlijk product om te ontspannen! Deze zou ik zeker opnieuw kopen!

 

 

 

Dan een product waarvan ik blij ben dat hij op is, is deze deodorant van Ushuaïa. Deze heeft zo lang meegegaan dat ik op een punt was gekomen dat ik hem beu was qua geur. Deze ruikt naar Papaya en is ongelofelijk zoet.

 

Heel fijn in het begin qua geur, maar naargelang je wat begint te zweten, komt de zweetgeur er wat door en vermengt die met de papayageur. En aangezien de fles zo groot was ging deze enorm lang mee. Nee, deze koop ik niet meer opnieuw!

 

 

Eén van mijn favoriete body butters is deze Shea body butter van The body shop. Ik had nog een mini liggen en deze heb ik nu ook opgemaakt. Wanneer ik TBS nog eens passeer haal ik zeker een grote, nieuwe pot.

 

Deze is zeker een aanrader tijdens de koude maanden.

 

 

 

Deze Unani - Dermo defence face mist zat ook in een Deauty box die ik eens toegestuurd kreeg. Ik gebruikte deze mist om tussendoor mijn gezicht even op te frissen. Deze bevat Aloë en is heel verzorgend voor de huid. Zeker een aanrader!

 

 

Ook heb ik een gezichtspoeder opgemaakt! Deze essence - all about matt fixing compact powder is een witte poeder die je niet op de huid terug ziet nadat je deze hebt aangebracht. Deze set je foundation heel goed en geeft geen poederig effect! En hij is nog eens budget ook!

 

Ik heb deze al opnieuw aangeschaft! Wat wel jammer is, is dat deze helemaal verbrijzeld in kleine stukjes wanneer hij bijna op is. 

 

 

 

Ook maakte ik deze Urban Decay - Eyehadow primer potion op die ik ooit eens bij een palette kreeg. Heel fijne primer!

 

 

Zoals goede gewoonte zit er ook weer een lippenbalsem in dit opgemaakt artikel! Zeker met de koude maanden een musthave! Deze Maybelline - babylips met aardbeiensmaak is op!

 

 

 

En als laatste een zakje wattenschijfjes van Biocure (Aldi) Deze werken fijn.

 

 

Dit waren alweer mijn opgemaakt producten! Wat vonden jullie ervan? Zit er iets tussen wat je zou willen proberen?

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Jessica J. (maandag, 06 maart 2017 11:13)

    De scrubs van Rituals, heerlijk! Soap & Glory lijkt me zo'n fijn merk! Ik heb er nog niets van geprobeerd, maar ben wel erg nieuwsgierig. Oh, en citrusgeuren zijn ideaal voor 's ochtends, vind ik. Ben je meteen wakker! :-)