Freedom - #ProArtist Pro Lipstick Palette Naked (24x) & Reds (24x)

Een tijdje terug kocht ik de Urban Decay - Vice lipstick palette. Dit was een Limited Editie palette van de holiday collectie (2016). Ik ben helemaal verliefd geworden op die palette, maar de kleurtjes waren ook maar beperkt tot een aantal kleurtjes.

 

Nu zag ik deze palettes (samen met nog een palette met donkere tinten zoals groen) op de website van Beauty88 staan. Dit zijn de Freedom - #ProArtist Pro Lipstick palettes. Deze ene heet Naked, de andere Reds. Zoals je het wel al kan raden zitten er in de ene palette allemaal Nude kleuren en in de andere palette Rode tinten. 

 

Ik was erg benieuwd naar deze palettes want deze kostten slechts €11,95 per palette en er zitten 24 kleuren in elke palette. Heel wat lipstickkleuren dus! 

 

 

 

De palettes komen in een simpele zwarte kartonnen verpakking met aan de voorzijde een grote opening zodat je alle kleuren goed kan zien zitten, handig als je snel de kleuren wil zien.

 

Laten we beginnen met de Nudes palette. De palette ziet er net hetzelfde uit als de kartonnen verpakking qua vormgeving.

 

 

Aan de binnenkant geen spiegel, maar wel 24 prachtige nude kleuren waar je zeker je favorieten zal tussen vinden. Handig voor meiden die veel onderweg zijn en verschillende lipkleuren willen meenemen, maar de ruimte willen besparen!

 

Er zit een hele kleurenmix aan nude kleuren van lichte beige tinten tot donkerdere bruine tinten in de palette. Heel erg fijn als je eens verschillende wil uitproberen.

 

 

De kleuren hebben apart geen namen maar ik heb random enkele kleuren uit de palette voor jullie geswatched...

 

 

De productjes zijn erg creamy maar blijven in de pan toch stevig genoeg qua textuur om niet als 'lopend' te worden beschouwd. Ook al zijn het nude kleuren, ze zijn enorm goed gepigmenteerd.

 

Sommige lippalettes met creamy lipsticks hebben meestal een lipgloss formule, maar bij deze is dit niet het geval. Ze zijn goed dekkend en hebben net dezelfde textuur en werking als een lipstick in een hulsvorm.

 

De producten voelen erg prettig aan op de huid en brengen ook makkelijk aan met een lippenseel. Deze krijg je jammer genoeg niet bij de palettes, maar ik gebruik de lipliner uit mijn Urban Decay - Vice lipstick palette en dit werkt enorm fijn!

 

Hieronder enkele kleurtjes op mijn lippen geprobeerd...

 

 

 

 

De tweede palette heet de Reds palette en heeft zoals de naam het zegt 24 rode tinten (waaronder een felroze en nog 2 lichte roze/rood). 

 

 

Ik draag bijna nooit rode kleuren en heb daar ook maar 2 lipsticks van in een hulsvorm. Ik vond het wel leuk om deze te hebben 'in geval dat' en om te experimenteren met deze kleurtjes.

 

 

Ook hiervan heb ik enkele kleuren geswatched voor jullie...

 

 

Ook deze hebben een geweldige pigmentatie en een erg fijne werking net zoals de Nudes palette!

 

Hieronder nog enkele voorbeeldjes... 

 

 

 

Er is nog een 3de palette verkrijgbaar met allemaal donkere tinten zoals groen en dergelijke. Deze zal ik nooit dragen en daarom heb ik deze ook niet gekocht.

 

Ik ben heel blij met deze 2 palettes en kan deze iedereen aanraden! Voor maar €11,95 per palette kan je deze scoren in de webshop Beauty88.nl

 

xx Kimberley

Commentaar schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Tania (vrijdag, 03 maart 2017 11:05)

    Deze kende ik nog niet. De pigmentatie ziet er heel goed uit en dat voor die prijs.

  • #2

    Jessica J. (vrijdag, 03 maart 2017 12:54)

    Zo'n palette zou ik nooit kopen. Ik draag nu al veel te weinig lipstick! Lijkt me inderdaad wel handig voor op reis. Vierentwintig hulzen nemen namelijk wel wat plaats in, haha.