I Heart Make-up - Bronze and Glow - Bronze & Highlight Duo Powder

Ik liet jullie al eerder het I Heart Make-up - Light & Glow palletje zien, vandaag is het tijd voor tweede palletje want vandaag laat ik jullie kennis maken met het het Bronze & Glow palletje. Een palletje met een bronzer en highlighter duo!

 

Net zoals het ander palletje komt ook deze in een kartonnen verpakking met aan de voorzijde een opening zodat je het palletje al goed kan zien zitten. 

 

 

 

Op de achterzijde vindt je de ingrediëntenlijst terug en ook nog wat verdere informatie.

 

 

Wanneer we het doosje uit de kartonnen verpakking halen zien we opnieuw het leuke chocolade palletje! Deze is precies de miniatuurvorm van de grote oogschaduwpalette (golden chocolate bar). Heel erg leuk.

 

 

Wederom staat er bij dit doosje ook een sticker met de naam en logo erop.

 

 

Aan de binnenzijde vindt je opnieuw een handig spiegeltje voor onderweg.

 

 

 

Ook het reliëf van smeltende chocolade is terug te vinden. Erg leuk detail!

 

 

Zoals ik eerder al zei bestaat dit doosje uit een bronzer en een highlighter. De bronzer is mat en daardoor handig voor meiden met een wat donkerdere huidskleur om mee te shapen/ contouren. 

 

Ikzelf moet wel opletten met mijn bleke huidskleur aangezien deze naar de oranje kant neigt en het snel opvalt. Ik gebruik deze persoonlijk liever als bronzer om mijn gezicht wat warmte te geven, om te contouren gebruik ik liever wat assige kleuren. Gelukkig is de bronzer niet te donker.

 

 

De highlighter geeft een gouden glans aan je gezicht en heeft een subtiele gouden shimmer in het product zelf zitten. Dit geeft een mooi en niet te overdreven resultaat op het gezicht.

 

De werking van de producten is fijn maar let op want deze hebben een erg zachte textuur. Daardoor zijn ze erg poederig. Wanneer je je kwast in het product dept komt er al snel poeder los waardoor je fallout krijgt. Je kwast goed aftikken is dus een must! Voor de rest zijn het fijne productjes!

 

 

Met bronzer

 

 

 

Met highlighter

 

 

 

De pigmentatie is prima en de productjes werken goed. Of het nu een echte must-have is valt te betwijfelen, maar de verpakking is alvast een parel om te hebben. Ik ben er alvast blij mee.

 

Je kan dit palletje samen met de andere chocolate palletjes vinden op de webshop Boozyshop voor maar €6,49

Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Jessica J. (donderdag, 02 maart 2017 16:12)

    Ik blijf die verpakkingen zo leuk vinden!