Nyx - Prismatic Eyeshadows (Rose Dust/ Sunset Daze/ Whimsical/ Dollface)

Toen ik onlangs bij de Nyx winkel in Gent eens langsging, werd ik, door een goede vriendin die er werkt aangeraden om deze Prismatic Shadows eens te proberen. Ze had ze zelf ook al getest en was er vol lof over. Dit zijn oogschaduws met een metallic finish! Er zijn momenteel slechts 24 kleuren in het assortiment in Amerika, maar geloof dat er bij ons slechts 12 kleuren verkrijgbaar zijn. 

 

Ik koos uit de hele hoop kleurtjes deze 4 mooie tinten. Er waren nog een aantal mooie kleurtjes die ik wou aanschaffen, maar jammer genoeg waren deze voorlopig uit stock. De kleurtjes die ik kocht heten Rose Dust, Sunset Daze, Whimsical en Dollface

 

Je kan kiezen of je de oogschaduws in een potje aanschaft of in een panvorm. Ik koos voor het laatste aangezien ik de kleurtjes graag allemaal bij elkaar heb zitten in een Z-palette, zodat als ik er nog aanschaf, ik ze verder kan aanvullen. Dit bespaart ook allemaal plaats in je kast.

 

 

 

De pans komen in deze simpele zwarte, kartonnen verpakkingen met aan de voorzijde een klein venstertje in de vorm van een hartje waardoor je de kleur goed kan zien zitten. De naam van de kleurtjes staat ook op de voorzijde van de kartonnen verpakkingen geschreven.

 

Let er wel op dat wanneer je de pans uit de verpakking haalt en deze in een andere palette steekt, dat de naam van de kleuren niet op de achterzijde van de pans staan. Bij MAC en dergelijke merken staat de naam op een sticker aan de achterzijde maar dit is bij deze niet het geval. Als je de kleurtjes wil onthouden kleef je best een sticker aan de achterzijde van je palette met de namen erop!

 

Van links naar rechts: Rose Dust, Sunset Daze, Whimsical, Dollface

 

De oogschaduws zijn enorm zacht qua textuur en kan je goed vergelijken met de foiled oogschaduws van Make-up Geek. Ze zijn enorm gepigmenteerd! Je hebt maar een heel klein beetje nodig en je hebt al meteen een geweldig dekkend product!

 

De kleur Whimsical is al wat lichter van kleur (lila) dan de bronzen tint Sunset Daze, maar licht of niet, ook de lichtste kleur is geweldig gepigmenteerd en adembenemend mooi! De kleur Rose dust heeft een prachtige champagne tint en de kleur Dollface heeft een fuchsia kleur. 

 

 

 

Ze glijden als boter op de huid wanneer je ze swatched en blenden ook makkelijk met andere kleuren in elkaar over. Ook al zijn ze enorm zacht en zacht als boter, fallout valt er niet te bespeuren bij deze producten!

 

 

 

Ik ga zeker en vast nog op zoek naar meerdere kleuren de volgende keer wanneer ik bij de Nyx winkel passeer! Ik weet niet precies meer hoeveel ze kosten maar ik dacht dat deze €6,40 per stuk waren. 

 

De kleur Dollface had ik alvast even geprobeerd en in de crease aangebracht om wat meer kleur te krijgen...

 

 

Ik ben helemaal enthousiast over deze producten en ga ze zeker verder aanvullen in mijn collectie!

 

Wat vinden jullie?

 

xx Kimberley

Reactie schrijven

Berichten: 0