Benefit - Galifornia Blush

Eindelijk is het weer zover! Benefit heeft weer eens een box blush op de markt gebracht! Deze heet de Galifornia blush en ziet er alvast erg zomers uit! Ik ben benieuwd of deze ook de Californische zon op mijn wangen tovert! De verpakking ziet er alvast heel erg leuk uit en doet mij verlangen naar de zon!

 

 

 

De blush komt in een stevig kartonnen doosje met een leuke tekening op de voorzijde. Benefit haalde de inspiratie voor de afbeelding bij de vintage '70's surf girls, de leuke hippie meiden met de grote zonnebrillen. Love it! De leukste blush verpakking tot nu toe die ik al heb gezien van hen.

 

 

Als je het doosje openmaakt komt er je een zoete geur tegemoet. Deze blush ruikt namelijk naar een mix van warme vanille en roze grapefruit.

 

 

Verder heeft het doosje een handig spiegeltje aan de binnenkant. Ook krijg je er een turkoois kleurig kwastje bij die gemaakt zijn van echte geitenhaartjes. Het kwastje voelt super zacht aan en werkt prima. Handig voor onderweg!

 

 

 

Ook de blush zelf is prachtig met deze aztec print!

 

 

 

De blush heeft een heel fijne textuur en blend mooi in de huid. Bij dit product kreeg ik helemaal geen fallout. Hij is zeker niet poederig wat een echt pluspunt is! Ook de pigmentatie is helemaal geweldig. Er komt net genoeg kleur vanaf om een mooie tint te krijgen. Niet te licht, maar ook niet te intens! Natuurlijk kan je hem wel verder opbouwen van kleur mocht deze toch te licht voor je zijn.

 

Ook de kleur is heel erg mooi. Deze heeft een mooie warme koraaltint met een lichte koel roze tint en heel fijne gouden shimmertjes. Een wat fellere en frissere perzik tint dus! Op de foto kan je zien dat deze een gouden laag heeft op de print, maar dit is een overspray en is na enkele keren gebruiken al verdwenen. Eenmaal de overspray verdwenen is heeft de blush wel nog die kleine shimmer deeltjes die subtiel op de huid te zien zijn.

 

 

Wanneer ik de blush aanbreng op mijn wangen krijg ik een mooie, warme gouden glans. Op de huid zelf ziet het er fris uit en is de kleur heel natuurlijk.

 

 

 

Deze blush is een favoriet geworden van mij! Ik kan deze heel erg aanraden. Zowel de verpakking als het product zelf is geweldig! De blush heeft een wat duurder prijskaartje (€34), maar deze is het zeker en vast meer dan waard! In België kan je deze verkrijgen bij Inno, in Nederland zijn deze te koop bij Douglas! Beiden zowel online als in de winkel!

 

Wat vinden jullie?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 0