I Heart Make-up - Unicorns Heart Rainbow Highlighter

Wanneer ik deze highlighter te koop zag staan op de webshop van Boozyshop moest ik deze meteen hebben, want rainbow highlighters zijn helemaal hip op dit moment. Samen met nog andere producten die jullie later nog voorbij zullen zien komen, kocht ik deze I Heart Makeup - Unicorns Heart Rainbow highlighter.

 

Dit product is dan ook heel populair want deze gaat als zoete broodjes over de toonbank en zijn al meerdere keren in verschillende webshops uitverkocht en weer aangevuld. Dit kan ook niet anders, want wie houdt er nu niet van magische unicorns en schattige make-up verpakkingen! 

 

Het merk I Heart Makeup staat bekend om hun chocolade palettes die een dupe zijn van de Too Faced - chocolate bar palettes. Naast deze producten hebben ze nu, naast de vorige blush hearts, ook deze dupe voor de Too Faced - sweethearts perfect flush blushes, die ook in dezelfde verpakking worden verkocht. Slim gezien natuurlijk dat ze hier op in spelen. 

 

 

 

De highlighter komt in een wit kartonnen doosje met op de voorzijde een holografische print en logo.

 

 

Op de achterzijde van het kartonnen doosje staat er een afbeelding die de binnenkant van het product laat zien. Op de zijkant staat het merk ook nog eens afgebeeld. 

 

 

Wanneer ik het product uit de verpakking haal, komt er dit leuke doosje in een hartjesvorm uit de verpakking. De bovenzijde van het doosje ziet er net hetzelfde uit als op de kartonnen verpakking. Wederom met die leuke holografische kleurtjes. De onderzijde van het doosje is goudkleurig. 

 

Net zoals bij de blushes van Too Faced zijn de hartjes ook gemaakt uit karton, maar zijn wel erg stevig.

 

 

 

 

Wanneer ik het deksel van de verpakking haal, komt deze prachtige highlighter tevoorschijn. Op het eerste zicht denk je misschien, wie wil er nu deze soort kleurtjes als highlighter gebruiken? Maar wanneer je de kleuren allemaal door elkaar swatched, krijg je een mooie highlighterkleur die niet zo kleurrijk is als op het eerste gezicht. 

 

 

De highlighter heet niet voor niets de regenboog highlighter want deze 5 pastelkleuren doen het woord regenboog alle eer aan. Heel erg mooi! De verpakking is ook redelijk groot en niet zo handig om mee te nemen, maar je krijgt wel voor 10gram aan product, wat redelijk veel is, zeker voor deze budgetprijs! 

 

 

Zoals je kan zien zitten er een paarse, blauwe, groene, gele en roze tint in dit product. De strookjes zijn net iets te klein om ze per strook te gebruiken maar wanneer je ze samen mengt krijg je een prachtige highlighterkleur! 

 

 

Zo zien de kleuren er uit wanneer ik ze apart swatch...

 

 

 

Wanneer ik ze allemaal samenvoeg krijg je deze mooie tint...

 

 

 

De highlighter heeft een koele ondertoon, mede omdat de groene en blauwe kleur het meeste opvallen en daardoor is hij heel erg geschikt voor meiden met een lichte huidskleur. Ook de pigmentatie is goed aanwezig en het product heeft enorm veel glans. Een prachtig product!

 

Doordat hij zo gepigmenteerd is kan ik het aanraden om deze heel lichtjes met je kwast aan te brengen en je kwast goed af te tikken vooraleer je deze gebruikt, anders hang je heel snel vol en is het teveel ineens.

 

 

 

Ik ben alvast heel erg blij met dit toffe budgetproduct! Je kan deze scoren bij o.a. Boozyshop voor maar €5,95. Als je de kans krijgt moet je deze zeker aanschaffen!

 

Hebben jullie deze parel al in jullie collectie? Wat vinden jullie ervan? 

 

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 2
  • #1

    Tania (woensdag, 15 februari 2017 08:19)

    Ik heb deze ook en die is zo mooi. Heb em wel nog niet zo vaak gebruikt

  • #2

    Jessica J. (woensdag, 15 februari 2017 14:46)

    Ik vind de combinatie er erg mooi uitzien, al ben ik zelf meer voor de warmere kleurtjes. :-)