Anastasia Beverly Hills - Modern Renaissance Eyeshadow Palette

September was mijn verjaardagsmaand en ik kreeg mijn cadeautjes allemaal behalve ééntje. Ik kreeg nog van een vriendin een mooi cadeau maar dit moest nog besteld worden omdat ze allemaal waren uitverkocht. Een tijdje terug was deze terug te koop en had ze voor mij deze prachtige Modern Renaissance oogschaduw palette van Anastasia Beverly Hills besteld.

 

Deze palette stond al op mijn verlanglijstje sinds deze bekend werd gemaakt. Wat deze palette zo speciaal maakt? De kleurenmix! Deze palette bevat prachtige roze tinten waarmee je erg mooie ooglooks kan mee maken. Kijk even verder mee, dan kan je zelf zien hoe mooi deze wel is!

 

 

 

De palette komt in deze mooie kartonnen doos in een fris lila kleurtje. Op de voorzijde de naam van de palette in basic witte letters en het logo van ABH in het goud.

 

 

 

Op de achterzijde van de kartonnen verpakking vindt je een afbeelding terug met de kleurtjes en inhoud van de palette. Verder staat alle info en ingrediëntenlijst op de achterzijde.

 

Wanneer ik de palette uit de kartonnen verpakking haal kan je zien dat deze net dezelfde layout heeft als de kartonnen variant. Maar er is wel een verschil! De verpakking van de palette heeft namelijk een velvet/fluwelen hoes. Heerlijk zacht en mooi! Jammer genoeg neemt deze direct vuil op en zal de palette er na een aantal keer gebruiken al niet zo mooi meer uitzien.

 

 

Als ik de palette opendoe, zie je meteen de mooie kleuren zitten en ook een handig spiegeltje in de rug. Ook krijg je bij deze palette een dubbelzijdige oogschaduwkwast erbij, maar deze laat ik direct zien aan jullie. Laten we eerst de kleuren eens van dichterbij bekijken.

 

 

In totaal zitten er 14 verschillende oogschaduwkleuren in de palette waarvan er 10 matte kleuren in de palette zitten. Ook al is de palette erg mooi en goed gepigmenteerd, toch brokkelen de matte tinten redelijk af. Wees voorzichtig, want je zal zeker en vast fallout hebben met deze palette. Ze hebben een super zachte textuur. De glanzende oogschaduws hebben daar geen last van!

 

Er zitten zowel koele als warme tinten in de palette, afgewisseld met lichte nude tinten tot waanzinnig mooie paars/roze tinten. Helemaal mijn ding!

 

V.l.n.r Rij 1: Tempera/ Golden Ochre/ Vermeer/ Buon Fresco/ Antique Bronze/ Love Letter/ Cyprus Umber

Rij 2: Raw Sienna/ Burnt Orange/ Primavera/ Red Ochre/ Venetian Red/ Warm Taupe/ Realgar

 

 

Tempera/ Golden Ochre/ Vermeer/ Buon Fresco/ Antique Bronze/ Love Letter/ Cyprus Umber

 

Raw Sienna/ Burnt Orange/ Primavera/ Red Ochre/ Venetian Red/ Warm Taupe/ Realgar

 

Ook maakte ik meteen een look met deze palette!

 

 

 

 

 

Zoals ik al zei zit er ook een oogschaduwkwast bij de palette. Deze heeft aan de ene kant een blending kant en aan de andere kant een oogschaduwkant.

 

 

De oogschaduwkant zou ik eerder gebruiken om product in de crease aan te brengen aangezien deze erg handig is daarvoor. Een gewone oogschaduwkwast zou ik het niet zo snel noemen. De blendingkant is wel een favoriet!

 

 

 

Ik ben heel dankbaar dat ik deze heb mogen ontvangen want ik ben er helemaal verliefd op. Buiten de fallout is het een prachtige en goed werkende palette! Ik kan deze zeker aanbevelen in je collectie! Je kan deze vinden online via sephora.fr wanneer deze terug in stock is! Deze kost €49

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Jessica J. (dinsdag, 14 februari 2017 11:10)

    Jammer van de fall-out! Ik heb dit palette in m'n handen gehad bij Sephora, maar heb het tóch kunnen laten liggen doordat ik niets met roze heb.