W7 - Solar Glow (Bronzer/Bronze Shimmer/Highlighter) Palette

W7 heeft weer een heleboel nieuwe producten uitgebracht de laatste tijd waaronder deze blikken verpakking met de naam Solar Glow. Deze doos bevat 3 verschillende producten en een kwastje om deze aan te brengen! Laten we snel kijken wat er allemaal aan de binnenkant zit.

 

Maar eerst de buitenkant! De productjes komen dus in een blikken doos zoals W7 in het verleden al meer heeft gedaan maar dan in een rechthoekige doos. Deze keer een (zo goed als) ronde variant die bol is aan de bovenkant. Als je goed kijkt zie je dat er een afbeelding van een planeet op de doos staat afgebeeld. Daarop staat het logo en de naam van de palette in het zwart.

 

Een leuke verpakking maar wel lomp en onhandig om mee te nemen.

 

 

 

Wanneer ik de verpakking openmaak kan je de 3 producten beter zien zitten. Links zie je een mooie highlighter zitten, in het midden een matte bronzer en aan de rechterzijde een glanzende bronzer. Onder de 3 producten (3gram per stuk) zit er ook nog een kwastje om deze producten mee aan te brengen.

 

 

 

Het kwastje heeft een platte vorm en heeft een prikkelend gevoel wanneer ik hem gebruik. Ook brengt het niet op de juiste manier het product op je gezicht. Ik gebruik sowieso niet graag kwastjes zoals deze. Geef mij maar mijn eigen vertrouwde kwasten. Persoonlijk ben ik geen fan!

 

 

De textuur van deze poeders is erg zacht en ik moet zeggen dat ze voor budgetproducten een heel goede pigmentatie hebben. De highlighter heeft een champagnekleur met een prachtige glans, de matte bronzer heeft een perfecte kleur voor mijn lichte huid en is niet oranje van kleur, wat de meeste budget bronzers wel zijn. Ook de glanzende bronzer heeft een prachtige glans en heeft een geweldig mooie gouden gloed. Ook heb ik bij geen enkel product fallout! Ook niet bij de matte bronzer!

 

De highlighter en matte bronzer zijn perfect voor mijn lichte huidskleur. Ook de glanzende bronzer is prachtig, maar deze tint staat beter bij meiden met een wat bruinere huidskleur. Natuurlijk kan ik deze nog steeds als oogschaduwkleur gebruiken wat ik ook zeker ga doen, maar als bronzer is hij voor mij niet geschikt...

 

 

 

Ik bracht hieronder de matte bronzer en highlighter op mijn gezicht aan.

 

 

 

 

Het is een prima budgetpalette met heel fijne productjes. De pigmentatie en werking zit goed. Als ik dan toch een minpuntje moet noemen, dan kies ik voor de verpakking.. Deze is veel te groot en lomp voor het aantal producten die er maar inzitten. Ik had liever een wat kleinere en compacte verpakking gezien zonder kwast! Een beetje zoals de The Balm - The Manizer Sisters palette.

 

Deze palette is te koop voor €8,95 bij de webshop Beautyandbobs! Shop deze hier!!

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Tania (vrijdag, 10 februari 2017 08:57)

    Dit doet me denken aan een palette van Laura Mercier dat ik heb. Mooi pigmentatie

  • #2

    Jessica J. (vrijdag, 10 februari 2017 11:05)

    Goede pigmentatie! Ik vind de verpakking tof. :-) En die Bronze Shimmer is idd heel mooi!