W7 - Shade & Swap Make-up Colour Swapper

Toen ik dit product te koop zag staan was ik eerlijk gezegd niet echt overtuigd of dit wel zou werken. Deze Shade & Swap Make-up Colour swapper van W7 zorgt ervoor dat je je kwasten snel kan schoonmaken terwijl je je make-up aan het aanbrengen bent en tussendoor van kleur wil veranderen zonder dat je 5 kwasten moet gebruiken voor 5 verschillende kleuren.

 

Je kwast schoonmaken zonder te wassen! Veel meiden zullen hier gelukkig mee zijn aangezien dit het meest gehate taakje is van de beauty liefhebbers. Maar werkt het ook? Let's find out! 

 

 

 

Het product komt in een simpel kartonnen doosje met het logo en de naam op de voorzijde. Op de achterzijde staat er dat deze snel en makkelijk is in gebruik. Voor het schoonmaken draai je de dop van het doosje en wrijf je de kwast met de haartjes over de spons die in het doosje zit. De oogschaduwkleur die aan de kwast hing is er dan afgeveegd! Daarna kan je de kwast weer gebruiken om een volgende kleur aan te brengen.

 

 

Het doosje zelf is roze van kleur met de naam en logo in de witte tekst erop gedrukt. Verder is het een simpel plastic doosje met draaidop.

 

 

De uitleg vanop het kartonnen doosje staat ook nog eens op de achterzijde van het product zelf.

 

 

Wanneer je het doosje opendraait, zie je deze zwarte "spons" tevoorschijn komen met kleine krulletjes. Je kan deze er ook gewoon uithalen en hij is ook gewoon kurkdroog. Er zit niks qua product in dit doosje verwerkt.

 

Ik heb dit product uitgebreid geprobeerd en getest met zowel lichte als donkere kleuren en het werkt echt! Ik was er in het begin niet echt in overtuigd dat dit zou werken maar deze doet zeker en vast zijn werk!

 

Een heel erg handig product om tijdens het aanbrengen van je make-up te gebruiken. Als je een kwast hebt gebruikt wrijf je de kwast er enkele rondjes in en de overtollige oogschaduw die nog aan de kwast hing is verdwenen! 

 

 

 

Dit is echt een handig hebbeding en ik kan dit enorm aanraden! Je kan deze kopen bij de webshop Beauty and Bobs voor maar €5,49! Heb je geen zin meer om elke keer je kwasten te wassen na ze te gebruiken en tussendoor geen 3 dezelfde kwasten te moeten gebruiken voor verschillende kleuren? Haal deze dan zeker in huis! Ik kan alvast niet meer zonder!

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 1
  • #1

    Jessica J. (woensdag, 08 februari 2017 10:40)

    Wat handig! Confession: ik heb niet zo veel kwasten en maak ze al helemaal niet vaak schoon. Dit is ideaal!