Essie - Nagellakjes - Island Hopping & Kimono-over

Ik heb onlangs mijn gehele nagellak collectie uitgedund naar een bescheiden collectie. Mijn favoriete nagellak merk is dan ook Essie. De lakjes zijn wat aan de duurdere kant maar ze zijn wel erg fijn!

 

Aangezien ik veel lakjes had weggedaan mocht ik 2 nieuwe kopen van mezelf. Natuurlijk heb ik er 2 van Essie uitgekozen. Ik ging voor de kleuren Island Hopping en Kimono-over. Een donkerpaarse en een taupe kleurtje!

 

 

 

De meesten zullen het merk Essie wel kennen en al eens geprobeerd hebben. De lakjes dekken goed, maar ik gebruik voor het zekerste altijd 2 laagjes. Al hun kleurtjes zijn heel mooi en je kan ze in verschillende tinten verkrijgen. Ook brengen ze geregeld verschillende LE collecties uit die ook erg de moeite zijn.

 

De gewone lakjes uit de gewone lakjes hebben deze doorzichtige flesjes. De lakjes uit de Gel couture lijn hebben dan weer het andere flesje met de 'twist' er in. De lakjes hebben een witte dop met aan de bovenzijde de namen van elk lakje. 

 

Het kwastje brengt heel makkelijk aan en verdeeld de lak erg mooi. Ik strijk steeds mijn kwast een klein beetje af aan de rand van het flesje, zo breng je niet teveel ineens aan!

 

 

 

Kimono-over

 

 

 

Island Hopping

 

 

Beide erg mooie kleurtjes! Normaal gezien kosten ze bij Kruidvat €12,49, maar ik kocht ze toen er een actie aan de gang was voor €9,99 per stuk als je er 2 kocht! Mocht je ook Essie lakjes willen aanschaffen kan ik je aanraden om de acties in het oog te houden, dan zijn ze een stuk goedkoper!

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0