Morphe x Kathleen Lights Eyeshadow Palette

Morphe heeft weer een nieuwe palette op de markt gebracht, maar deze keer eentje in samenwerking met You Tuber Kathleen Lights. Deze palette is een Limited Editie, dus als je deze wil scoren zal je geluk moeten hebben om deze te bemachtigen wanneer deze terug op voorraad is op hun site.

 

Zelf heb ik deze palette niet gekocht, maar gewonnen! Ik had met mezelf afgesproken deze niet te kopen aangezien ik al zoveel palettes in mijn collectie heb met gelijkaardige kleurtjes. Maar met goed geluk heb ik deze nu toch in mijn bezit. En gelukkig ook, want deze palette is ook een prachtig product!

 

Ik volgde Kathleen Lights al een paar jaar op You Tube en heb haar altijd eerlijk en sympathiek gevonden. Een enorme fan ben ik niet, maar ik kijk wel graag naar haar filmpjes. Deze palette was dan ook niet echt een "ik moet die hebben" palette.

 

 

 

Het kan ook niet anders dan de kartonnen verpakking afstemmen op de naam van de persoon waarmee ze hebben samengewerkt. Op de voorzijde staat er een afbeelding van allemaal lichtjes op een zwarte achtergrond. Vrij simpel maar wel toepasselijk.

 

 

Op de achterzijde van de kartonnen doos vindt je ook nog een foto van Kathleen en een klein tekstje waarmee ze iedereen die haar steunt wil bedanken.

 

 

Wanneer ik de palette uit de kartonnen verpakking haal ben ik wel wat teleurgesteld. De palette heeft namelijk een saaie zwarte kleur met enkel de naam van Morphe en Kathleenlights. Het zou leuker zijn geweest mochten ze wat creatiever te werk zouden zijn gegaan en ook effectief die lichtjes op de één of andere manier zouden hebben verwerkt op de palette.

 

  

Jammer genoeg is er een stukje uit een oogschaduw door het verzenden, maar gelukkig is deze nog steeds bruikbaar.

 

Er zitten in totaal 15 verschillende oogschaduwkleuren in de palette waaronder zowel matte kleuren als metallic kleuren. Er zitten 8 matte tinten in de palette, de overige zijn metallic kleuren. De palette bevat een mooie mix tussen lichte tinten en donkere tinten.

 

De oogschaduws zijn enorm zacht qua textuur en zijn enorm goed gepigmenteerd voor een budgetmerk. De matte tinten zijn wat minder gepigmenteerd dan de metallic tinten, maar deze zijn alsnog goed gepigmenteerd. Zeker een goede kwaliteitspalette voor een budgetprijs! 

 

 

De eerste rij uit de palette bevat lichte, neutrale tinten zoals champagne kleuren, beige tinten en metallic bronzen kleuren.

 

 

 

De tweede rij heeft wat meer donkerdere neutrale tinten zoals gouden, bordeaux tinten.

 

 

 

De derde rij bevat dan weer knallende felle kleuren. 

 

 

 

Ook had ik enkele kleurtjes gebruikt voor deze ooglook ... 

 

 

 

Het is een leuke palette, maar als je al de grote palettes hebt van Morphe dan is deze niet echt een toevoeging aan je collectie. Natuurlijk leuk voor de fans dat ze een palette hebben uitgebracht in samenwerking met Kathleen, maar voor mij persoonlijk heeft deze geen 'wauw'-factor.

 

Wat vinden jullie?

 

xx Kimberley 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Berichten: 5
 • #5

  Iris (woensdag, 01 februari 2017 19:54)

  Ik vind het wel een super mooi palette! Alleen de zwarte kleur (als ik het goed zie) valt een beetje tegen. Ik ben wel een trouwe kijker van Kathleen :-)

 • #4

  Kimberley Leys (woensdag, 01 februari 2017 17:33)

  @Jessica J. Ja idd! de vormgeving van de palette zelf zou wel wat mooier gekunnen hebben. Natuurlijk zijn het budget palettes en mag je niet teveel verwachten, maar voor een samenwerking zou het wel wat specialer gemogen hebben :) xx Kimberley

 • #3

  Kimberley Leys (woensdag, 01 februari 2017 17:31)

  @Tania Ja idd de 35OM en 35OS palettes van Morphe zijn heel erg mooi en zijn ook meer mijn ding :) Wel leuk dat ik hem heb gewonnen, maar zelf zou ik hem niet meteen aanschaffen om 'zeker te hebben'. :) xx Kimberley

 • #2

  Jessica J. (woensdag, 01 februari 2017 14:03)

  Gefeliciteerd met de winst! Ik vind de kleurtjes wel mooi, maar inderdaad, niet echt bijzonder. Ook wel jammer dat de print op het kartonnetje niet op het palette zelf terugkomt.

 • #1

  Tania (woensdag, 01 februari 2017 10:41)

  Wat leuk dat je het palette gewonnen hebt! Ik moet je mening volgen want vind het ook geen wauw palette. Ik heb een van de Morphe palettes en vind die mooier