Jeffree Star Cosmetics - Velour Liquid Lipsticks (Celebrity Skin - Doll parts - Sagittarius)

Ik liet jullie hier en daar al enkele producten zien van het merk Jeffree Star Cosmetics. Ik ben in korte tijd een grote fan van dit merk geworden. De producten zien er heel leuk uit en de producten werken ook enorm fijn. Vandaag laat ik jullie opnieuw 3 Velour Liquid Lipsticks zien die ik heb besteld.

 

De liquid lipsticks komen opnieuw in deze leuke gekleurde kartonnen doosjes. De roze doosjes betekenen dat deze uit de vaste collectie komen. Het rode doosje staat voor de kerstcollectie. 

 

Op de voorzijde van de doosjes staat zoals gewoonlijk het logo van Jeffree Star Cosmetics, de sterretjes, afgebeeld.

 

 

 

De kleurtjes die ik heb gekocht heten Celebrity Skin, Doll Parts en Sagittarius. Sagitarrius is een kleur die behoort tot de kerstcollectie en een Limited Editie is. Mocht deze kleur populair worden zoals sommige kleuren, dan kan het wel gebeuren dat deze kleur tot de vaste collectie wordt opgenomen.

 

 

De kleuren hebben allemaal een matte finish, dus als je daar geen fan van bent sla je deze best over. Je kan nog altijd de Lip Ammunition proberen. Dit zijn de kleuren in lipstick vorm. Maar let op, want niet alle kleuren uit de liquid collectie zijn ook beschikbaar als lipstick.

 

De liquids hebben een fijne textuur en voelen erg zacht aan. Het lijkt net alsof je niks op je lippen hebt aangebracht. Ze zijn zeker aangenaam om te dragen. Het enige wat niet zo fijn is is de geur, want deze ruikt naar rootbeer. Niet enorm sterk, maar niet echt mijn ding.

 

 

Wat ik ook merk is dat het product een klein beetje kleeft nadat het op mijn lippen is opgedroogd. Mijn lippen blijven een klein beetje kleven aan elkaar wanneer ik ze op elkaar druk en loslaat. Niet heel veel maar toch een klein nadeel. Wanneer je de producten aanbrengt hebben ze een glanzende textuur, maar ze drogen na enkele tellen mat op.

 

Ik moet eerlijk zeggen dat deze bij mij niet op mijn lippen blijven zitten nadat ik wat gegeten heb. Het volledige product is van mijn lippen verdwenen. Wat erg jammer is, zeker voor een wat duurder product. De producten zelf zijn fijn maar de houdbaarheid is niet erg lang. Voor een liquid lipstick had ik wel wat beter verwacht.

 

Het fijnste aan deze liquids is de applicator. Deze is wat groter dan de normale doorsnee applicator en hij brengt daardoor erg precies aan. De tip loopt op een fijne punt waarmee je makkelijk in de hoekjes kan werken.

 

Als ik de applicator aan de onderkant bekijk zie je dat er daar een uitholling in de applicator zit waar het product zich vestigt. Zo krijg je net genoeg product op je lippen om ze in te kleuren zonder te knoeien! Geweldige applicator dit!

 

Laten we de kleuren even van dichterbij bekijken...

 

Celebrity Skin

 

 

 

 

 

 

 Doll Parts

 

 

 

 

 

 

 Sagittarius

 

 

 

 

 

 

Deze lipsticks zullen ongetwijfeld bij mijn favoriete lipsticks terecht komen. Je kan deze lipsticks vinden via de site van Jeffree Star Cosmetics, maar hou er rekening mee dat je boven 22 dollar douanekosten zal moeten betalen (Buiten de EU)! Daarom ben je beter dat je de producten via de webshop van Beautybay besteld (officiële verdeler van JS). Dit is een webshop uit de UK en daar betaal je geen invoerskosten! Daar betaal je voor 1 liquid lipstick €19,30 per stuk! Het nadeel is dat ze niet altijd alles binnen hebben in deze webshop qua kleuren, maar de meeste kan je wel krijgen! 

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Jessica J. (maandag, 30 januari 2017 10:11)

  Celebrity Skin staat je erg goed! Gaan ze bij jou zo snel af? Bij mij is enkel de kleur aan de binnenkant van m'n lippen verdwenen nadat ik iets vettigs gegeten heb, maar dat valt met een liquid lip natuurlijk niet zo gemakkelijk egaal bij te werken...

 • #2

  Tania (maandag, 30 januari 2017 10:13)

  Jammer dat ze niet zo lang blijven zitten. Mooie kleurtjes heb je gekozen. Ik ga dit merk ook eens bekijken want heb er al zoveel goeds over gehoord

 • #3

  Kimberley Leys (maandag, 30 januari 2017 15:57)

  @Jessica J. Ja bij mij gaan ze idd aan de binnenkant van mijn lip het eerst vervagen. Vooral als ik iets eet of drink. Op de rest van de lippen blijven ze wel goed zitten! . Als ze vervagen kan je het ook idd niet snel bijwerken. Eerst alles er terug afhalen en heraanbrengen, maar dit is natuurlijk niet altijd handig onderweg...

  xx Kimberley

 • #4

  Kimberley Leys (maandag, 30 januari 2017 15:58)

  @Tania Dit is echt een leuk merk! Ik raad je aan om via Beautybay te shoppen! Als je dit via de site van Jeffree Star zelf doet moet je douanekosten betalen, via beautybay niet! xx Kimberley