Too Faced - Sweethearts Perfect Flush Blushes - Candy Glow & Something About Berry

Vandaag heb ik twee prachtige blushes om aan jullie te laten zien van het merk Too Faced. Deze blushes zijn al een tijdje te koop, maar ik heb ze pas onlangs aangeschaft. Ik heb ze niet online aangeschaft, maar van iemand overgekocht. Gelukkig kan je deze nog altijd zelf online aanschaffen via sites zoals Sephora.

 

 

 

De blushes die ik kocht heten de Sweethearts Perfect Flush Blushes en hebben de namen Candy Glow & Something about Berry

 

De verpakking van deze beauties zijn alvast erg leuk. Deze hebben namelijk een hartvormig doosje en zijn gemaakt van hard karton, maar ze zijn wel stevig!

 

 

De doosjes zijn mooi afgewerkt met mooie goudkleurige details zoals we gewend zijn van Too Faced, maar op de één of andere manier vindt ik het er toch wat goedkoop uitzien. Een tinnen doosje was misschien toch wat chiquer geweest?

 

 

De blushes zijn gebakken blushes en hebben per doosje elk 3 verschillende kleurtinten.

 

 

Candy Glow

 

Candy glow heeft een roze-, koraal-, en perziktint.

 

 

Wanneer ik het product met mijn kwast wil opnemen krijg ik onmiddellijk veel fallout. Wanneer ik ze enkel met mijn vinger swatch heb ik dit niet, maar van zodra ik met een kwast de blush wil opnemen komt er heel wat poeder los zoals je op onderstaande foto kan zien.

 

De 2 linkse kleuren in deze hartvorm hebben microfijne zilveren glitter deeltjes, terwijl de rechtse kleur gouden glittertjes heeft. Het zijn geen matte blushes dus! Glans zal je zeker wel hebben met deze producten! 

 

 

Zo zien de kleuren er afzonderlijk uit.

 

 

Wanneer je ze samen mengt krijg je deze prachtige roze tint.

 

 

Eénmaal aangebracht geeft de blush een mooie, natuurlijke blos aan je wangen. Hij geeft een mooie glans aan je huid. Het enige nadeel is dat hij enorm wat fijne glittertjes heeft, en je dit ook terugziet wanneer je hem hebt aangebracht. Hou je daar niet van, dan zou ik deze niet aanschaffen!

 

De blush heeft een zachte textuur, met de fallout tot gevolg wanneer je deze probeert aan te brengen. Ook is de kleur niet speciaal, maar geeft wel een mooi natuurlijk effect.

 

Met blush

 

Met blush en highlighter

 

Something About Berry

 

De blush Something about berry heeft een mix van een mauve roze tint, een gouden perzik tint en een magenta roze tint.

 

 

Ook deze blush heeft last met van de fallout bij het aanbrengen.

 

 

Zo zien alle kleurtjes er afzonderlijk uit. Al een heel stuk donkerder dan de eerste blush.

 

 

Wanneer je de kleuren samen mengt krijg je deze donkerroze/ berrykleur. Heel erg mooi.

 

 

Op de huid ziet deze er zo uit... Een stuk donkerder dan de eerste, maar nog steeds even mooi.

 

 

 

De blushes hebben dezelfde werking, enkel in een andere kleurentint. Ze zijn aangenaam werken, maar de fallout is dikwijls erg storend. Ze zijn enorm gepigmenteerd, dus let op dat je ze opbouwt en niet teveel ineens aanbrengt want bij de donkere kleur kan het snel te donker zijn.

 

Voor de rest zijn dit prachtige blushes. Op Sephora.com hebben ze een verkoopprijs van 30$ per stuk. Er zijn nog 2 andere blushes beschikbaar naast deze. Je kan ze hier vinden. 

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Jessica J. (vrijdag, 27 januari 2017 10:26)

    Zo extreem veel fallout! Lijkt me dat er veel product verloren kan gaan tussen die spleet aan de zijkant... Inderdaad ook jammer dat het "maar" karton is.

  • #2

    Kimberley Leys (maandag, 30 januari 2017 15:59)

    @Jessica J. Idd! Veel fallout jammer genoeg! Zeker voor een merk als Too Faced. De verpakking mocht ook wel wat steviger. xx Kimberley