Freedom - Pro Melts Lipgloss - Debut

Ik plaatste een tijdje terug een bestelling bij de webshop Beauty88 waar ik ook een cadeautje mocht kiezen uit een aantal producten aangezien ik voor €30 had gekocht. Het enige product waar ik benieuwd naar was, is deze Freedom - Pro Melts Lipgloss in de kleur Debut

 

Eerlijk gezegd had ik er ook niet echt veel van verwacht aangezien het maar een simpele lipgloss was die ik had gekozen. Maar wanneer ik deze gebruikte was ik toch al een stukje enthousiaster geworden. Lees verder om te zien waarom! 

 

 

Het product komt in een simpel zwart kartonnen doosje. Deze doet mij een beetje denken aan de verpakking van de Ofra liquid lipsticks die ook zo verpakt zijn.

 

 

 

Op de zijkant van de kartonnen verpakking staan de ingrediënten vermeld die in dit product zitten verwerkt.

 

 

Het lipproduct zelf heeft een simpele maar mooie verpakking. Een doorzichtige huls zodat je de kleur goed kan zien zitten en aan de bovenzijde een witte dop. Leuk maar simpel.

 

 

Het product heeft een handige applicator die mooi verdeeld.

 

 

Dit lipproduct is een mix van een liquid lipstick en een lipgloss. Doordat dit product deze formule heeft, krijg je een mooie intense finish. De kleur die ik koos heet Debut, een mooie nude/licht roze tint. Een mooie kleur voor elke dag. 

 

Ook op de lippen zit het product goed. Het product is meer een liquid lipstick maar met een glansje. Een lipgloss op zich zou ik het niet snel noemen. Ik ben blij dat ik dit cadeautje heb uitgekozen! Ik moet zeggen dat ik dacht dat het niks zou zijn geweest, maar het is echt een leuk product.

 

 

Wil je deze zelf aanschaffen? Voor 3,50€ ligt deze in je winkelmandje! Een heel leuk en goed budgetproduct! Deze blijft goed zitten en kleeft niet!

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 0