Dose Of Colors - EyesCream Palette

Dat ik een zwak heb voor mooie make-up palettes dat is algemeen geweten en zo heb ik er een heleboel in mijn collectie liggen. Weer heb ik er eentje aan die collectie kunnen toevoegen want ik kocht namelijk de Dose of Colors - EyesCream oogschaduw palette, een pareltje met prachtige pasteltinten en wat donkerdere varianten. Deze kon ik helemaal niet weerstaan!

 

 

Zowel de kartonnen verpakking als de palette zelf zijn om op te eten. Want ze hebben een snoeperige vormgeving die mij helemaal doen smelten!

 

 

 

De kartonnen sleeve doet mij helemaal denken aan die ouderwetse Amerikaanse ijssalons met van die dames in poedelrokken en rolschaatsen. Helemaal mijn ding!

 

 

Wanneer ik de kartonnen sleeve eraf haal heb je deze mooie roze verpakking met witte polkadots en leuke pastelkleurige ijsjes op de voorzijde. De vormgeving is zeker en vast geslaagd! 

 

De palette is gemaakt uit stevig karton en heeft een handige magnetische sluiting. Aan de binnenzijde heeft de palette ook een wit/roze verpakking maar deze keer geen polkadots maar een streepjespatroon. De pans zijn rondom rond afgewerkt met glanzende zilveren randjes en ook de namen van de kleuren hebben diezelfde leuke kleur. Ook de kleurtjes hebben een naam wat met ijsjes te zien heeft! Erg leuk!

 

Op de achterzijde van de palette staan de ingrediënten en verdere uitleg. Deze palette is dierenproefvrij, gluten vrij, bevat geen parabenen en talk!

 

 

Wanneer ik de palette openmaak zie je de handige spiegel en de 10 prachtige oogschaduwkleuren. De palette telt 5 matte tinten en 5 shimmery kleuren. Een perfecte mix! Pasteltinten hebben meestal de neiging om niet zo gepigmenteerd te zijn, dus ik hoop dat deze wel een goede kwaliteit hebben. Laten we ze testen.

 

 

 

Wanneer ik de kleuren swatchte was ik enorm onder de indruk van de pigmentatie van de kleuren. Vooral de pastinten hebben een geweldig goede pigmentatie. Ook de matte tinten zie je nog goed, maar zijn duidelijk iets minder gepigmenteerd dan de shimmer kleuren, wat vrij normaal is voor matte tinten.

 

Wat mij meteen ook opvalt is dat geen enkele kleur fallout heeft. De kleuren zijn enorm zacht qua textuur en ze voelen enorm fijn aan op de huid. De glanzende kleuren hebben meer een licht metallic finish met microscopisch kleine glittertjes in de zelfde kleur als de oogschaduwkleur zelf.

 

Wat ook fijn is aan deze palette is dat er ook bruine tinten aanwezig zijn zodat je ook nog een neutrale look met bruintinten kan maken en de pasteltinten kan gebruiken voor een pop of color! Hieronder vindt je de swatches van de kleurtjes met de namen!

 

Rij 1

 

Berries n' Cream/ Mint Chip/ Sherbert/ Cone/ Hot Fudge

 

 

Rij 2

 

Banana Split/ Blueberry Swirl/ Bubblegum/ Lavender Honey/ Double Scoop

 

Ook al zijn we nu in het winterseizoen, deze palette is zeker elke dag bruikbaar, maar ik denk dat ik vooral komende lente er veel gebruik van ga maken! Ik ben heel erg tevreden met deze palette en kan deze zeker en vast aanraden! 

 

Ik kocht deze palette via een groepsorder maar je kan deze natuurlijk ook bestellen via de webshop van Dose of Colors (let wel op dat er taksen zullen worden aangerekend). 

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Jessica J. (vrijdag, 20 januari 2017 09:27)

    Geen fallout?! Not bad! De vormgeving is inderdaad zo cute! Pasteltinten zijn alleen m'n ding niet zo. Sherbert en Double Scoop vind ik wel prachtig!