Opgemaakt/Empties #14

Ik heb afgelopen tijd weer een heleboel producten opgemaakt en ook van een aantal producten afscheidt genomen aangezien deze niet meer zo goed waren. Ik probeer zoveel mogelijk producten op te gebruiken vooraleer ik van mezelf nieuwe mag aanschaffen aangezien er veel te veel in mijn kasten ligt.

 

Vandaag laat ik weer aan jullie zien wat er in mijn prullenmand zit en ik geef er ook een korte review over!  Zoals altijd begin ik even met de badproducten!

 

 

 

Het eerste product dat ik opmaakte is deze pot 100% Pure Dead Sea Salt van het merk Zarqa, een merk dat te koop is bij de Etos in Nederland. Dit Dode Zee zout is gedroogd in de zon waardoor er een extreem hoog gehalte aan mineralen en sporen in het zout zitten. Een zoutbad stimuleert de stofwisseling en doorbloeding waardoor afvalstoffen worden afgevoerd. Ook heel erg geschikt voor mensen met een probleemhuid (ook goed voor de hoofdhuid!) en het helpt voor allerlei kwaaltjes en werkt herstellend!

 

Ook heeft dit product geen geur, deze is 100% parfumvrij en conserveringsvrij! Een aanrader om te gebruiken! Voor een pot van 500g betaal je slechts €4,02 en je hebt maar 3 eetlepels nodig per bad! Goedkoop en werkt erg fijn voor mijn eczeemhuid! 

 

 

 

Ook maakte ik weer 2 doucheproducten van The Body Shop op. Eentje met de geur Glazed Apple (kerstcollectie vorig jaar) en één met Sweet Lemon, deze had ik nog ergens kunnen scoren in een pakket van 6, maar deze zijn al een tijdje uit het assortiment jammer genoeg! Hopelijk komt deze weer terug, want deze was zeker mijn favoriet! 

 

 

Wederom zit er ook weer een Kneipp douchegel in mijn mandje met de citrusgeur! Heerlijk! Goedkoop te vinden bij de Action!

 

 

Ook deze douchecrème van Nivea ruikt hemels en doet goed zijn werk. Deze heeft de naam Care & Diamond en heeft volgens Nivea een diamanten glans en een Calla-leliegeur. Een hee erg zacht doucheproduct met een aangenaam zachte bloemengeur. Zeker een aanrader. Ook deze kocht ik bij Action voor een laag prijsje!

 

 

Het laatste doucheproduct dat ik deze keer opmaakte is deze van Palmolive met een heerlijke Cherry Blossom geur. Deze heeft een moisturising melk die de huid enorm zacht maakt. Ook de geur is niet overdreven bloemig en ruikt aangenaam. Erg fijn product, gekocht bij de Action

 

 

Ook gebruikte ik deze Nonique - Paradise Punch Facebalm op. Gelukkig is deze eindelijk opgemaakt want ik vond deze echt niet fijn! De textuur van deze crème is eerst en voor té dik en lijkt meer op een nachtcrème. Ook kreeg ik enorm veel puistjes van deze crème! Deze crème wordt aanbevolen bij een droge huid, maar dan nog is hij te dik en te plakkerig en doet hij helemaal niks behalve talg produceren.

 

Het product is wel Bio en bevat heel wat goede ingrediënten zoals Aloë Vera, Sinaasappelolie, mandarijn en Kiwi waar deze trouwens ook naar ruikt. De geur is ook een beetje te sterk en ruikt helmaal niet 'fris' als een zomerse geur, meer een warme geur. Persoonlijk geen favoriet! Ik kocht deze een tijd terug bij een webshop (ik dacht Boozyshop of Alicejo) maar dit merk verkopen ze daar niet meer. Deze is wel verkrijgbaar via hun eigen website. 

 

 

Een product waar ik wel heel over te spreken ben is dit haarproduct van Kérastase. Deze heet de Elixer K Ultimate, een olie dat beschadigt haar moet herstellen. En dat deed het inderdaad! Dit product maakte mijn haar super zacht en deed het glanzen. Ook de dode puntjes in mijn haar werden weer tot leven gewekt! Als ik dit product kan vinden koop ik het zeker opnieuw, ik kreeg deze namelijk bij mijn Deauty Box opgestuurd een tijdje terug. Dit product kan ik iedereen aanraden.

 

 

Ook gebruikte ik weer een tube van mijn favoriete tandpasta op. Signal

 

 

Deze Tinted Moisturizer van Elf (Eyes Lips Face) had ik een paar keer getest, maar de kleur was niet goed voor mijn gezicht, deze bleef in de kast liggen en is nu niet goed meer. 

 

 

Ook standaard in mijn opgemaakt artikel zijn make-up remover doekjes. De doekjes van Kruidvat gebruik ik voor swatches te verwijderen, die van Demakup gebruikte ik om de meeste make-up van mijn gezicht te verwijderen om nadien mijn gezicht te reinigen met mijn verzorgingsproducten. Deze doekjes waren veel te nat waarbij het product er uit sijpelde maar deden wel hun werk. 

 

 

Ook een zakje wattenschijfjes maakte ik op van het merk Biocura (thuismerk Aldi). Deze werken goed genoeg!

 

 

Met het koude weer gebruik ik nu ook veel lippenbalsem. Deze van Oilily met een leuke verpakking vond ik in de rommelbakken bij Kruidvat. Deze rook enorm lekker en deed goed zijn werk. Ook maakte deze mijn lippen enorm zacht.

 

 

Nog een product die ik kreeg bij een voorgaande Deauty Box is deze parfum van Caudalie met de naam Fleur De Vigne, een heerlijk citrusgeur die ik met veel liefde heb opgebruikt. Als je van citrusgeuren houdt dan is dit zeker een aanrader.

 

 

Als laatste maakte ik deze cream oogschaduws niet op, maar deze zijn volledig uitgedroogd zoals je kan zien aan die van Elf. Jammer! Want ze werkten fijn, ook de Color Tattoos van Maybelline zijn zeker een aanrader.

 

Dit waren alle producten deze keer!

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 2
  • #1

    Jessica J. (maandag, 16 januari 2017 09:20)

    Ik moet ook nodig wat opmaken, maar er zijn nog zo veel mooie dingen die ik wil uitproberen en als ze dan bv. in de sale zijn... :'D Ik zou ook eens afscheid moeten nemen van wat make-up, zoals mascara waarvan het borsteltje er nu wel erg klonterig begint uit te zien, maar het geeft nog steeds voldoende mascara af, dus dat vind ik dan zo zonde... Ik ben er nog steeds niet uit wanneer mascara 'op' is, al gebruik ik deze twee KIKO's al sinds september 2015...

  • #2

    Tania (maandag, 16 januari 2017)

    Wow wat heb je veel opgemaakt. Stom dat die cream oogschaduwen uitgedroogd zijn. Das ook de reden waarom ik deze niet koop