Jeffree Star - Skinfrost Peach Goddess

Jullie zagen op mijn blog al enkele producten van het make-up merk Jeffree Star Cosmetics voorbijkomen. Voor wie Jeffree Star niet kent, dit is een bekende You-tuber, model, zanger,... die al een tijdje een eigen make-up lijn heeft en die enorm populair is in beautyland.

 

Ik kocht opnieuw een Skin Frost highlighter, deze keer in de kleur Peach Goddess, de naam zegt het waarschijnlijk al, in een peachy roze kleur! Aangezien ik een lichte huidskleur heb, past deze dan ook perfect! Laten we dit prachtige product even van dichterbij bekijken.

 

 

 

Zoals altijd komen de Skin Frosts in een barbieroze kartonnen verpakking. Deze kleur omschrijft Jeffree helemaal! Op de voorzijde staat het logo en de naam van het bedrijf. Ook staat er nog wat kleinere informatie onderaan.

 

Op de zijkant van de doosjes staat telkens de naam van het product weergegeven op een fancy zilveren sticker.

 

 

Wanneer je de kartonnen verpakking opent, zie je dat ook de enorme compact diezelfde mooie barbieroze kleur heeft.

 

 

Aan de binnenkant zit een handige spiegel die je tot 180 graden kan openen zodat je je makkelijker kan opmaken aangezien de spiegel rechtop staat! In elke skinfrost staat ook het logo van Jeffree Star weergegeven.

 

 

De highlighter heeft een mooie peachy kleur en staat perfect bij meiden met een lichte huidskleur.

 

 

 

Wanneer ik deze swatch voelt de highlighter heel erg zacht aan qua textuur. Ook op mijn arm swatched hij als boter en hij is enorm gepigmenteerd, net als de andere skin frosts. Wat heel erg fijn is aan deze producten is dat ze geen enkele fallout hebben.

 

Waar je wel voor moet opletten is dat je ze heel erg lichtjes aanbrengt, want anders ben je heel snel een glitterbom. Deze zijn zo goed gepigmenteerd dat je meteen teveel zou aanbrengen. Ik dep mijn fan brush van Morphe heel lichtjes in de highlighter en breng hem dan heel voorzichtig aan.

 

 

 

Op onderstaande foto zie je het resultaat van dit prachtig product! Hij geeft een mooie glans aan je gezicht, ook al is hij heel lichtjes aangebracht. Natuurlijk kan je meerdere laagjes over elkaar aanbrengen als je net houdt van een opvallende highlight! Dit is natuurlijk persoonlijk!

 

Ik ben alvast verliefd op dit product en zal het zeker veel gebruiken.

 

 

Ik ben helemaal verliefd op deze highlighter, net zoals mijn andere die ik al had. Ik kan deze zeker aanbevelen. Ze zijn wat aan de dure kant (29$) maar ze zijn het meer dan waard! Let wel als je boven de 22$ koopt op een site buiten de EU, je daar ook taksen op zult moeten betalen bovenop je verzendkosten en dit kan hoog oplopen! Hou daar dus rekening mee!

 

Deze producten zijn verkrijgbaar via Jeffreestarcosmetics en Beautybay.

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaren: 1
  • #1

    Tania (vrijdag, 13 januari 2017 08:30)

    Mooie highlighter. Dit merk staat ook nog op mijn wishlist