Makeup Revolution - Rose Gold Lipstick - Chauffeur

Makeup Revolution is een merk dat de laatste tijd heel erg populair is geworden onder de budget make-up merken. Je kan het merk al vinden in sommige Kruidvat filialen en in Nederland o.a. bij Trekpleister. Ook online kan je de producten bij verschillende webshops vinden zoals bij Beauty88.nl.

 

Het merk is vooral bekend geworden door hun I Heart Makeup oogschaduw palettes, die een dupe zijn voor de Too Faced Chocolate Bar palettes. Sindsdien brengen ze de ene palette uit na de andere, zoals blush en highlighter palettes maar ook nog veel meer andere producten waaronder deze Rose Gold Lipsticks. Ik kocht er eentje in de kleur Chauffeur, een prachtige nude kleur.

 

 

 

 Ik ben gek op rosé gouden verpakkingen en vooral als het make-up verpakkingen betreft. Deze lipstick kon ik dan ook niet laten liggen. De gehele huls heeft bij deze lipstick een prachtige rosé gouden kleur. Op de buitenkant van de huls staan er verder geen merknaam of andere versiersels gedrukt. Aan de binnenzijde staat de merknaam wel gedrukt. De huls heeft dezelfde kogelvormige verpakking als de MAC lipsticks. 

 

 

Op de onderzijde zie je dat de kleur van de lipstick is weergegeven, heel erg handig als je je lipsticks met de onderzijde naar boven bewaard. Ook staat de naam van de kleur op de onderzijde weergegeven.

 

 

 

De lipstick heeft een mooie roze/nude kleur met een mauve tint erdoorheen. Een prachtige nude kleur die ik veel zal dragen.

 

De kleur is mooi en goed gepigmenteerd en zeker opbouwbaar qua intensiteit. De lipstick heeft een cream textuur en voelt heel erg zacht aan, zowel geswatched als op de lippen.

 

 

De kleur is aangenaam om te dragen en droogt de lippen zeker niet uit. Het is een mooie alledaagse kleur die bij elke ooglook kan gedragen worden. Dit is er eentje die standaard in je handtas moet zitten voor een budgetprijs! Het enige wat ik een nadeel vindt aan deze lipstick is de geur. Deze ruikt naar die goedkope kindermake-up, maar het hindert niet als je hem draagt, eerder wanneer je er gewoon aan ruikt. Voor de rest is dit een fijn product!

 

 

Voor deze lipstick betaalde ik slechts €4,95! Er zijn nog andere kleurtjes beschikbaar via de webshop Beauty88

 

Wat vinden jullie? 

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Elisa (woensdag, 11 januari 2017 11:02)

    Wat een mooie huls en een prachtig kleurtje! Jammer van de geur wel, dat vind ik toch altijd een afknapper.

  • #2

    Kimberley Leys (woensdag, 11 januari 2017 16:58)

    @Elisa Ja! voor een budgetmerk is dit echt een topper! De kleur is prachtig :) En de geur is idd niet altijd even fijn! xx