W7 - Glow for Glory Illuminating Palette

Ik had al een tijdje mijn oog op de Candleglow Luminizing Palette van Laura Mercier maar deze heeft een prijskaartje van €55. Aangezien ik al een hele hoop dure highlighters in mijn collectie heb liggen heb ik deze niet gekocht. Even later zag ik dat W7 ook een nieuwe highlighter palette had uitgebracht met de naam Glow for Glory! Ik twijfelde niet en kocht deze voor maar €6,95!

 

En laat deze nieuwe W7 palette nu net een dupe zijn voor die van Laura Mercier! Benieuwd of deze fijn is? Laten we snel kijken!

 

De palette is meteen al een opvallend stuk want op de bovenzijde van de verpakking staat er al een prachtige illustratie. Heel leuk pluspunt! Het maakt het meteen al een stuk mooier! De palette heeft verder een glanzend zwarte verpakking en is gemaakt uit harde kunststof. De illustratie heeft een beige tint.

 

 

 

 

Wanneer ik de palette openmaak zie je dat er in het deksel een handige spiegel verwerkt zit. Ideaal voor mee te nemen onderweg.

 

 

De palette heeft 4 verschillende oogschaduws en 2 grote highlighting poeders voor het gezicht. Natuurlijk kan je de producten gebruiken hoe je zelf wil en kan je ook de oogschaduwkleuren gebruiken als highlighters en omgekeerd. Ze hebben allemaal een mooie glans.

 

 

De oogschaduwkleuren hebben allemaal een enorme glans maar bevatten ook enorm wat glitters, wat ook vermeld wordt op de verpakking (shimmering eye shadows). Ben je hier geen fan van, dan laat je deze best liggen.

 

 

De oogschaduws zijn redelijk gepigmenteerd maar brokkelen wel een beetje wanneer ik ze swatch. Eénmaal aangebracht op de ogen heb ik geen last meer van fallout. De tweede tint mocht wel wat iets meer gepigmenteerd zijn.

 

 

 

 

De gezichtspoeders hebben een heel wat betere pigmentatie en bevatten ook heel veel glans. Ze hebben beiden een warme ondertoon en zijn erg mooi op een wat donkerdere huidskleur.

 

 

 

De lichtste kleuren uit de palette (de oogschaduwkleuren) geven een mooie subtiele glans op de huid wanneer aangebracht. De 2 gezichtspoeders daarentegen zijn ook mooi maar meer voor een wat donkerdere huid.

 

Op de foto hieronder draag ik een mix van de eerste en derde oogschaduw tint. In de binnenste ooghoeken draag ik de gouden oogschaduwkleur.

 

 

 

 

Ik vindt het een mooi budget palette om mee te experimenteren. Ondanks de shimmer valt dit palette enorm goed mee op de huid en valt de glitter niet zo erg op. Voor €6,95 is dit zeker een goed palette. Het enige minpuntje is dat er geen donkere tint inzit die je in de crease kan aanbrengen om wat diepte te creëren. Voor de rest kan ik deze zeker aanbevelen!

 

 

Je kan deze budgettopper nu scoren bij de webshop Beautyandbobs!

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0