L'Oréal - Color Riche L'extraordinaire Liquid Lipstick - 101 Rose Melody

Er was onlangs een actie bij Kruidvat op de producten van L'oréal. Wanneer je 2 producten kocht, kreeg je het tweede product aan de helft van de prijs. Aangezien ik toch een back-up van mijn Nude Magique cushion foundation nodig had keek ik nog even rond in de schappen toen ik dit lipproduct zag liggen.

 

Met de actie besloot ik deze Color Riche L'extraordinaire Liquid Lipstick uit te proberen. Ik koos voor de kleur 101 Rose Melody, een mooie roze tint.

 

L'oréal omschrijft het product als volgt: "Een lipstick met een intensere kleur dan een gewone lipstick, een mooiere glans dan een lipgloss en meer comfort dan een lippenbalsem". Ik ben benieuwd! 

 

 

 

Deze lipproducten zijn verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren. Zowel roze tinten als rood en een leuke oranje kleur zijn beschikbaar! Ze komen allemaal in een witgouden huls met aan de voorzijde, bovenzijde en onderzijde een stukje waar de kleur van de lipstick zichtbaar is.

 

Op de bovenzijde staat de naam van de kleur weergegeven. Verder staat de naam van de collectie niet op de verpakking wat bij L'oréal dikwijls eens het geval is.

 

 

Zo ziet de onderzijde eruit...

 

 

Wanneer ik het product openmaak zie je dat ook de rand aan de binnenzijde van de huls ook nog eens dezelfde kleur heeft.

 

 

De applicator is heel erg fluffy en groot en loopt op een fijne punt zodat je makkelijk in de hoekjes kan werken. Vanaf de zijkant gezien is hij heel plat. De applicator werkt superfijn en neemt ook genoeg product op zonder er teveel ineens aan te brengen.

 

 

De kleur van de lipstick is heel intens en glans heel erg mooi. Ook de geur van deze lipproducten is heel erg fijn. Ze ruiken aangenaam en zoet. Het product brengt makkelijk aan en zit ook erg comfortabel op de lippen. De lipstick doet echt wat het beloofd! Ze voelen beter als een lippenbalsem en laten eventuele imperfecties verdwijnen! Geen opvallende velletjes of wondjes meer te zien na je deze hebt aangebracht.

 

Het enige waar ik het niet mee eens ben is dat ze deze lipproducten een lipstick noemen, want dat zijn ze helemaal niet. Ik zou deze eerder een lipgloss noemen, zeker qua textuur. Ook moet ik ze een aantal keren per dag bijwerken. Wanneer ik iets eet of drink zijn ze dan ook meteen wat minder op de lippen. Qua kleurpigmentatie kunnen ze wel als lipstick bestempeld worden, maar meer ook niet.

 

 

De meeste lippenbalsems 'plakken' ook wanneer je ze hebt aangebracht. Bij deze is dit ook wel het geval, maar niet op een hinderlijke manier. Het is raar uit te leggen, maar deze is erg aangenaam qua gevoel. Als je goed van dichtbij kijkt zie je ook dat er kleine zilveren glansdeeltjes inzitten, wat er voor zorgt dat ze nog meer glanzen in de zon.

 

 

 

Er zitten ook verschillende oliën in de deze lipsticks verwerkt. Deels om de intensiteit van de kleurpigmenten te bewaren maar ook voor de verzorging van de lippen. Zo zitten er arganolie, lotusbloemolie, Cameliazaad olie en Rosa Canina fruit olie in de lipsticks verwerkt.

 

Het zijn fijne productjes, maar €15,99 voor één lipproduct is voor mij toch wat aan de dure kant. Ten slotte zijn ze niet uniek en speciaal. Het zijn en blijven goede lipglossjes, maar de prijs kon wat beter. Ik wacht daarom liever af wanneer er nog eens een andere actie is om nog enkele kleurtjes te halen.

 

Deze zijn te koop bij Kruidvat (België en Nederland) en Trekpleister (Nederland).

 

Wat vinden jullie?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0