I Heart Makeup - Golden Bar Eyeshadow Palette

Iedereen kent de chocolate bar palettes van het merk I heart makeup alvast wel. Ze zijn er in verschillende kleuren en staan er vooral om bekend omdat ze dupes zijn van de Too Faced - chocolate bar palettes. 

 

Nu hebben ze in December een nieuwe palette uitgebracht met de naam Golden Bar en ook nog 2 kleine palletjes die jullie later nog zullen terug zien op mijn blog. 

 

Deze keer geen standaard verpakking met maar één kleurtje! Ze hebben voor deze editie alles uit de kast gehaald en er een speciale vormgeving van gemaakt! De palette heeft namelijk een bruine kleur en met een metallic gouden bovenkant. Deze kon ik zeker niet laten liggen en zo denken andere mensen er ook over, want deze verkoopt als zoete broodjes en was in een mum van tijd uitverkocht bij de Kruidvat filialen. 

 

 

 

De palette komt in een kartonnen verpakking met een gouden kleur en deze heeft aan de voorzijde een opening zodat je de palette al een stuk kan zien zitten. Leuk!

 

 

Op de achterzijde van de kartonnen verpakking staan alle kleuren afgebeeld zodat je een beetje een indruk kan krijgen van het kleurenschema.

 

 

 

Wanneer ik de palette uit de verpakking haal kan je eindelijk deze prachtige palette beter bewonderen. Voor een budget palette heeft deze een geweldig mooie vormgeving. Je zou deze al kopen voor de verpakking alleen!

 

 

 

In de palette zitten er 16 verschillende oogschaduwkleuren met zowel matte tinten als shimmer varianten volgens het merk, maar volledig matte tinten zie ik niet meteen terug. Ben je op zoek naar een palette met warme tinten, dan is deze zeker iets voor jou, want naast de highlighters zijn alle kleuren mooi warm van kleur. Dit is echt een herfst/winter palletje.

 

In de palette zit er aan de binnenkant een handige, grote spiegel die zeker van pas komt voor onderweg. Bovenop de oogschaduwkleuren ligt er een plastic folie ter bescherming van de productjes. Op deze folie staan ook de namen weergegeven. Wanneer je deze weggooit zal je de namen niet meer weten jammer genoeg.

 

 

Verder zit er ook nog een dubbelzijdige sponsapplicator in de palette wat ik nooit gebruik en weggooi.

 

V.l.n.r. Rij 1: Collection/ Ribbon/ Edible/ Tablet/ Wrapped

Rij 2: Wrapper/ Foil/ Golden/ Bar/ Box/ Block

Rij 3: Gift/ Limited/ Cocoa/ Beans/ Chocolatier

 

De kleurtjes hebben een zachte textuur, behalve de highlighters die ietsje stroever zijn maar ook nog goed  zijn.

 

Ik ben aangenaam verrast door de pigmentatie van de kleuren, vooral de metallic finishes hebben een prachtige pigmentatie. De kleuren hebben geen fallout, wat heel erg fijn is, zeker voor een budget palette.

 

 

Rij 1

 

 

 

Rij 2

 

 

Rij 3

 

  

Ook met deze palette maakte ik ook een look...

 

 

 

 

Deze budget palette kan ik zeker aanraden, zowel qua verpakking als werking! Je kan deze nu scoren bij Kruidvat België en Nederland en ook bij Etos (Nederland). Ik scoorde deze beauty voor maar €7,99! Veel beter dan sommige duurdere oogschaduw palettes.

 

Wat vinden jullie?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 4
 • #1

  Mariska (woensdag, 04 januari 2017 18:42)

  Mooie kleuren zitten hierin zeg! Dat de kwaliteit fijn is ben ik wel gewend van deze collectie palettes nu :P Look is ook geslaagd!

 • #2

  Tania (vrijdag, 06 januari 2017 10:05)

  Heb het palette ook gekocht. Zo'n mooie kleurtjes en pigmentatie. Echt een aanrader

 • #3

  Hobert Brundige (zondag, 05 februari 2017 05:30)


  Quality posts is the crucial to interest the visitors to visit the website, that's what this site is providing.

 • #4

  Mickey Orange (dinsdag, 07 februari 2017 06:11)


  Greetings! I know this is kind of off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site? I'm getting fed up of Wordpress because I've had issues with hackers and I'm looking at alternatives for another platform. I would be fantastic if you could point me in the direction of a good platform.