Too Faced - Love Flush Blush Palette

Deze prachtige palette van Too Faced kon ik jullie niet onthouden! Deze Love Flush Blush Palette is een parel! Jammer genoeg was deze palette een Limited Editie en zal je deze niet zo snel meer vinden. Natuurlijk toon ik jullie niet snel iets wat al een tijdje is uitverkocht! Het goede nieuws is dat je alle kleuren wel nog gewoon in fullsize kan kopen!

 

Deze palette is namelijk een verzameling van de 6 blushes van de Love Flush lijn, maar dan wel in mini-formaat. Natuurlijk kan je de verpakking niet zo snel meer vinden, maar het gaat hem om het product zelf!

 

De palette trok al een poosje geleden mijn aandacht, maar deze was steeds overal uitverkocht. Nu vond ik deze palette bij iemand die hem verkocht en deze was nog nooit gebruikt! Blij als een kind kocht ik hem meteen over en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Aangezien ik heel wat blushes in mijn collectie heb zitten en ik deze toch nooit kan opgebruiken, is het voor mij handiger en voordeliger om ze in éénzelfde palette te kunnen scoren. Zo kan ik ook alle kleurtjes uittesten.

 

 

 

De kartonnen verpakking ziet er alvast erg veelbelovend uit. De kleuren en vormgeving zijn prachtig zoals altijd! Daarom is Too Faced ook één van mijn favoriete make-up merken.

 

 

Op de achterzijde van de kartonnen verpakking staan alle kleurtjes afgebeeld. De kleuren zien er heel erg leuk en variërend uit!

 

 

Wanneer ik de palette uit de verpakking haal zie ik dat ook de palette zelf dezelfde verpakking heeft dan de kartonnen versie. Heel erg mooi. De palette is vrij dun en lang, wat heel erg fijn is. Zo neemt deze niet veel ruimte in beslag. De palette zelf is gemaakt van stevig karton en weegt bijna niks.

 

 

Als ik de palette openmaak valt meteen de grote spiegel op die in de palette zit. Wat de blushes zelf betreft, deze komen in leuke hartjesvormige pans. Heel erg leuk! Er is aan elk detail heel veel aandacht besteed.

 

 

De blushes zijn onderverdeeld in kleine vakjes die als achtergrond dezelfde kleur als de blush zelf hebben wat er erg tof uitziet.

 

Van Links naar Rechts: Love Hangover/ Baby Love/ I Will Always Love You/ How Deep is Your Love?/ Justify my Love/ Your Love is King

 

 

 

 

De blushes zijn heel erg zacht qua textuur die je niet voelt zitten op de huid. Ze zijn allemaal heel goed gepigmenteerd, zowel de lichte als donkerdere kleuren. Als je niet kan kiezen welke kleur je moet kopen is dit natuurlijk een leuke optie om een palette te hebben.

 

De blushes blenden erg makkelijk op de huid en hebben een 16-uur durende houdbaarheid op de huid wat heel juist is! Ze blijen de hele dag perfect zitten. Ook heb ik bij geen enkele blush fallout opgemerkt!

 

 

 

De blush Love Hangover heeft een medium roze/koraaltint met warme ondertonen en een mooie subtiele glans. Baby Love is een zachte, medium beige/roze kleur met warme ondertonen en gouden shimmer. De blush I Will Always Love You is een felle, medium koraal/oranje tint met warme ondertonen en een fijne, gouden glans met shimmer.

How Deep Is Your Love is dan weer een medium roze/koraal kleur met warme ondertonen en een satin finish.

De blush Justify My Love is een medium bubblegum roze kleur met koel/blauwe ondertonen en een lichte gouden shimmer over en semi-matte finish.

De laatste blush heet Your Love Is King en is een donkere roze/pruimkleurige tint met warme ondertonen en een satin finish.

 

Ik ben heel erg tevreden met deze palette! Ik betaalde €50 (+verzendkosten) voor deze palette! Niet veel als je weet dat één blush in fullsize formaat ongeveer €24 ($26) kost! Nu heb ik alle kleurtjes in één palette en kan ik kiezen welke ik gebruik. Als je deze nog kan scoren, twijfel niet want dit is echt een leuke palette met prachtige, fijne blushes!

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 0