L'Oréal - Color Riche Gold Obsession Lipsticks

De nieuwe Color Riche lijn van L'Oréal ligt nu in de winkels en bevat deze Gold Obsession Lipsticks. Deze collectie bestaat uit 5 verschillende kleuren en voor elke kleur is er een bijpassende nagellak verkrijgbaar.

 

Je kan kiezen uit een nude, roze, rode, plum en pure gouden kleur. Je kan de pure gouden kleur alleen gebruiken voor een statement metallic kleur of als topcoat voor een meer subtiele metallic finish bovenop je favoriete kleur. Voor elke gelegenheid een gepaste kleur!

 

 

 

 

De Color Riche lijn bestaat al 30 jaar en de formule van de lipproducten staat er nog steeds om bekend dat ze de rijkste kleur en verzorging voor je lippen hebben, allemaal samen in één lipstick. De lipsticks hebben een mooie maar subtiele kleurpigmentatie en elke kleur heeft een combinatie van Omega-3 oliën en Vitamine E in hun formule. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat je lippen niet uitdrogen.

 

Elke lipstick heeft een 24-karaat gouden verpakking voor een metallic statement look. Ook de lipsticks geven je lippen een gouden glans voor een glamoureuze uitstraling. 

 

Het vervelende is wel als je de lipsticks koopt, deze een stevige sticker ter beveiliging hebben op de dop. Het is lastig deze er af te krijgen en het laat vervelende restjes na op de dopjes zoals je kan zien op de foto's. Natuurlijk kan ik deze er niet afhalen met nagellakremover of de matte verpakking gaat stuk. 

 

 

 

Ik kocht uit deze collectie 2 kleurtjes. Ik ging voor de kleuren Nude Gold en Pink Gold, de tinten die ik het meeste draag. De andere 3 kleurtjes zijn ook erg leuk en misschien koop ik deze later nog.

 

Nude Gold

 

De kleur Nude Gold heeft een prachtige, subtiele nude kleur met die mooie subtiele glans er over heen. Als je van dichtbij kijkt zie je ook de minuscule gouden glittertjes op je lippen zitten.

 

 

 

 

 

Pink Gold

 

De kleur Pink Gold heeft een mooie subtiele roze glans en mocht van mij nog iets gepigmenteerder zijn. Deze kleurtjes hebben een sheer finish en ook deze heeft de mooie subtiele gouden glans.

 

 

 

 

 

 

De kleurtjes zijn mooi en uniek door hun gouden glans die ze hebben maar erg gepigmenteerd zijn ze niet. Daarvoor ben je beter met formules zoals die van Urban Decay. Deze formule is erg fijn en creamy en verzorgt je lippen ook maar voor deze prijs had ik wel een betere pigmentatie verwacht. Als je van een sheer finish houdt is deze zeker iets voor jou!

 

Deze lipproducten kosten €13,99 per stuk en ik vindt ze erg prijzig voor hetgeen ze maar presteren. Ik ga liever voor een Urban Decay lipstick van €19,99 want die zijn wel geweldig gepigmenteerd en verkrijgbaar in 100 verschillende tinten!

 

Deze producten zijn nu te koop via Kruidvat (België en Nederland) en Trekpleister (Nederland).

 

Wat vinden jullie?

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0