Colourpop - Shoplog Deel 3 - Super Chock Highlighters & Blushes + Mini Ultra Glossy Lip set - Review +Swatches

Vandaag laat ik jullie deel 3 en tevens ook het laatste deel van mijn Colourpop shoplog zien. Ik kocht enkele highlighters en blushes en kreeg nog een Mini Ultra Glossy Lip Set cadeau die ik jullie wil laten zien. Zijn jullie benieuwd welke kleurtjes ik kocht? Laten we beginnen met de highlighters! 

 

 

 

De blushes en highlighters komen in deze witte kartonnen doosjes net als de lipproducten. Wel zit er aan de voorzijde een opening zodat je de kleuren goed kan zien zitten. Wat ik wel raar vond is dat er op de kartonnen verpakking zelf geen productnamen te vinden zijn. Enkel de naam Colourpop staat erop, maar niet de naam van het product zelf. Ik moest de doosjes uit de verpakking halen om de naam te kunnen zien op de achterzijde van het product zelf.

 

De doosjes zelf hebben een schroefdop wat erg handig is. Er wordt aangeraden om de doosjes na gebruik direct af te sluiten en goed dicht te draaien. Anders drogen de producten meteen uit en zijn ze stuk. De productjes zijn heel stevig en zijn zeker reisproof! Wel kocht ik deze keer geen oogschaduwkleuren omdat er teveel klachten zijn dat deze stukgaan bij het verzenden aangezien Colourpop deze niet goed beschermd en ze los liggen in de doos. Let er dus mee op mocht je oogschaduws bestellen.

 

Zijn je kleuren toch stuk? Dan kan je het product gewoon weer persen maar het ziet er natuurlijk niet zo mooi meer uit! Aangezien ze een bouncy textuur hebben kan je ze makkelijk terug samen persen. Leg een papiertje op het product en neem een rondje dat even groot is dan het product en duw het bovenop het blaadje, zo blijft er niks kleven!

 

 

Wel zijn de doosjes erg leuk.

 

 

Dit zijn de highlighters en blushes die ik kocht.

 

 

De producten zijn heel erg zacht qua textuur en lijken op de bouncy blushes van Maybelline. Je kan het product ook helemaal indrukken. Er wordt ook aangeraden om het product met de vingers aan te brengen voor een maximale dekking.

 

Voor een lichtere dekking raden ze aan om een synthetische foundation brush te gebruiken. Een platte synthetische kwast geeft meer dekking. Als je een duo fiber brush gebruikt zal je dan weer een airbrushed effect krijgen. De pigmentatie van deze producten is zeker en vast op te bouwen naargelang je wenst.

 

De producten zijn goed gepigmenteerd en voelen ook prettig aan. Hou je niet van creamy/bouncy producten? Dan heb ik goed nieuws! Wanneer je deze aanbrengt op je gezicht gaan ze over van een creamy product naar een poeder finish!

 

Monster (highlight)

 

Monster is een lichtroze kleur met een opaalachtige duochroom finish.

 

 

 

 

 

Stole The Show (highlight)

 

Stole the show is een licht gouden koele kleur met verschillende lichtgevende roze, zilveren en gouden tinten.

 

 

 

 

 

Hippo (highlight)

 

Hippo is een zachte koele, ijzige lavendel kleur.

 

 

 

 

 

Prenup (blush)

 

Prenup heeft een roze/pruim kleur met een satin finish.

 

 

 

 

 

Aphrodisiac (blush/contour)

 

De laatste kleur heet Aphrodisiac en is meer een contourkleur en heeft een zacht beige/bruine tint met een matte finish. Deze breng je best aan met een dampe beautyblender.

 

 

 

 

 

Mini Ultra Lip Set

 

Ook kreeg ik nog dit leuke setje cadeau. Het setje bevat 4 mini lipgloss kleuren. De kleurtjes die in dit setje zitten zijn Finders Keepers, Piranha, Weho en Tokyo tea.

 

 

De lipglossjes zijn heel handig voor mee te nemen onderweg met deze kleine verpakking (Limited editie cadeau). Deze zijn ook verkrijgbaar in de grote versie mocht je deze ook willen aanschaffen! Ze kleven niet maar hebben wel een wat dikkere textuur en zijn geweldig goed gepigmenteerd, zeker voor glossjes! Zeker een aanrader als je van glossjes houdt!

 

Piranha

 

Piranha is een pastelkleurige baby roze kleur met een sheer finish.

 

 

 

 

 

Weho

 

Weho is een creamy beige kleur met een creamy finish.

 

 

 

 

Finders Keepers

 

Finders Keepers heeft een mauve/roze tint en heeft ook een crème finish.

 

 

 

 

Tokyo Tea

 

Ik hou niet zo van rode tinten maar deze Tokyo Tea is toch wel een favoriet! Deze heeft een felle koraalrode kleur met een crème finish. Heel erg mooi deze!

 

 

 

Dit waren alle productjes! De highlighters en blushes kosten 8$ per stuk. Mocht je de lipglossjes in fullsize willen kopen, deze kosten 6$ per stuk. Deze zijn allemaal te koop via de webshop van Colourpop! Let wel op dat je nog verzendkosten en taksen moet betalen en die kunnen heel hoog liggen, afhankelijk van hoeveel je hebt gekocht.

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Berichten: 0