Deauty Box - December 2016

Het is alweer de laatste maand van het jaar en dat wil ook zeggen de laatste Deauty box van 2016! Ik kreeg de box van december binnen en laat deze vandaag aan jullie zien.

 

Deze keer geen saaie box in het zwart, maar een baby roze kleur! Waarom deze kleur voor de feestdagen? Geen idee, maar het ziet er alvast wel mooi uit!

 

 

 

 Ook heeft het vogeltje van hun logo een maretak vast op de doos. Leuk detail!

 

 

De binnenkant van de doos ziet er deze keer zo uit! Deze heeft een leuk sneeuwvlokjes patroon.

 

 

Voor wie Deauty niet kent, dit is de afkorting van Discover beauty en is een maandelijkse cosmeticaontdekking. Dit houdt in dat je voor een vast bedrag van €16.95 in de maand een box naar huis gestuurd krijgt met daarin 4 tot 6 productjes in miniatuur of full size. Deze box werkt samen met merken zoals Essie, Clinique, Redken, Clarins en nog veel meer. De waarde van de producten in de box is altijd groter dan wat je ervoor hebt betaald!

 

Een aanrader dus om nieuwe producten te ontdekken! Je kan deze telkens per maand bestellen door elke maand geld over te schrijven, of je kan een 3-maandelijks abonnement nemen (dit heb ik genomen om eens te proberen en testen wat ik ervan vindt),ofwel neem je een abonnement voor een jaar.

Dit kan je doen via deze link: http://www.deauty.be/shop/

Benieuwd wat er deze maand in de box zit? Kijk dan gerust verder...

 

Zoals altijd ligt er bovenaan een folder met de uitleg en prijzen van de producten.

 

Laten we snel beginnen...

 

Als eerste zit er dit setje in van Balance Me, opnieuw hetzelfde merk die we een paar boxen tegenwoordig ook al te zien kregen. Niks op tegen, maar het begint stilaan wat eentonig te worden wanneer je alleen maar één merk te zien krijgt.

 

Ook wordt dit setje aanzien als 4 aparte producten, waar ik niet zo blij mee ben. Een setje als dit als 2 producten aanzien kan ik nog begrijpen, maar ze elk als afzonderlijk product aanbieden, nee... Steek er dan af en toe eens een product van in, maar niet zoals dit. 

 

 

 

Als eerste zitten er een Protect and Shine Shampoo en Conditioner in het setje. 

 

De shampoo bevat geen sulfaten of siliconen. Wat je wel terug vindt in dit product zijn aloë vera, kamille en grapefruit. Deze is geschikt voor alle haartypes die het haar beschermt en een verzachtend en versterkend effect biedt door de essentiële oliën die erin verwerkt zitten.

 

De conditioner bevat zoete amandel- en arganolie die je haar een boost en een prachtige glans geven. dit product hydrateert je haar elke dag. Deze is ook voor alle haartypes bruikbaar.

 


Beide producten bevatten 30 ml. De fullsize producten hebben een inhoud van 200ml en kosten £4,5 per stuk. Dit is trouwens een merk uit de UK.

 

Verder zaten er in het setje nog 2 producten, namelijk een Revitalising Hand and Body Lotion en een Revitalising Hand and Body Wash.

 

 

De hand and body lotion zorgen ervoor dat je handen gehydrateerd blijven. Er zitten heel wat verzorgende ingrediënten in zoals zoete amandelolie, pepermunt, aloë vera en citroen. Deze heeft een fijne, verfrissende citrusgeur. De lotion is wat dikker dan ik gewend ben, maar deze trekt snel in zonder plakkerig aan te voelen.

 

De hand and body wash verzacht en voorkomt droge plekken, iets wat ik zeker kan gebruiken met mijn droge huid. Perfect dus voor de gevoelige huid!

 

Beide producten zijn fullsize (30 ml) en hebben een verkoopprijs van 4£ elk

 

Het setje is handig om mee te nemen maar als Deauty deze producten in elk apart als een product ziet, moeten ze er dan wel rekening mee houden dat deze slechts met de helft gevuld zijn. Door de harde verpakking lijkt het net of de tube volzit, maar als je ze tegen het licht inhoud zie je dat ze maar op de helft zijn gevuld. Jammer ....

 

 

Het volgende product heb ik ook al in deze box gekregen, maar deze keer wel in een andere geur. Deze Merci Handy - Hand cleansing gel heeft een kersengeur. Deze handreiniger in zakformaat is handig om mee te nemen en bij te hebben, maar is opnieuw een product wat al in de box gezeten heeft.

 

 

Dit product is een fullsize (30ml) en heeft de prijs van €3

 

Het laatste product is er eentje van het make-up merk So Susan, een merk dat we ook al enkele keren voorbij hebben zien komen.

 

Deze keer zit er een eyeliner in met de naam Mesmer-eyes waterproof liquid eyeliner black.

 

 

Het doosje heeft een leuke print.

 

 

Het product komt met een draaidop. 

 

 

 

Het is een eyeliner met een potje, en niet in een stiftvorm. 

 

 

Je kan er makkelijk een dikke of dunne lijn mee zetten, maar het kwastje zelf is heel hard en buigt niet mee. Ook droogt de eyeliner goed en snel op en al snel kan je hem niet meer bewegen, maar toch blijft hij zowel op mijn hand als ogen die 'wetlook' hebben, precies of je hebt hem na 2 uur nog steeds net aangebracht en je bent bang dat deze zal afgaan, maar dit is niet het geval. 

 

 

 

 

Voor de rest is de kleur mooi zwart en werkt het product goed.

 

Dit is een fullsize product en kost $26,40, best veel voor een eyeliner.

 

Dit was de box voor deze maand. Ik ben jammer genoeg niet enthousiast meer in deze boxen de laatste tijd. Veel repeats en dezelfde merken die ze in de box steken. 

 

Daarom zal dit voorlopig de laatste box zijn die ik heb aangeschaft. Ik geef liever die 50 eur voor 3 maand aan een leuke palette dan aan de inhoud van deze boxen. Misschien tijd om eens een andere box te proberen?

 

Wat vinden jullie?

 

xx Kimberley

 

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Tania (maandag, 26 december 2016 05:43)

    Vind de box ook wat tegenvallen. Daarom dat ik zo'n boxen niet meer koop