Colourpop - Shoplog Deel 2 - Ultra Matte Lips & Ultra Satin Lips - Review + Swatches

Vandaag laat ik jullie deel 2 van mijn Colourpop shoplog zien. Deze keer laat ik jullie de Ultra Matte Lips en de Ultra Satin Lips zien die ik heb besteld. Ik kocht in totaal 3 Satins en 6 Mattes. Kijken jullie mee welke kleurtjes ik kocht? Het zijn voornamelijk weer bruine en roze tinten aangezien ik deze het meeste draag. 

 

Ook de verpakkingen van deze lipproducten zijn van karton en hebben een witte kleur met een zilveren/monochrome belettering.

 

De Satins hebben op de zijkant een gele kleur en de Matte een rode kleur. Heel erg handig wanneer je deze in de doosjes bewaard. Zo vindt je de finishes en namen ook sneller terug. De namen hangen met een stickertje op het kleurtje.

 

 

Een snel overzicht van de kleurtjes! Veel roze en bruine tinten!

 

 

De lipproducten zelf hebben een simpele maar mooie verpakking. De huls is doorzichtig zodat je de kleurtjes goed kan zien zitten. Verder hebben ze een mooie zilveren dop en een klein zilveren randje om de huls waar de dop sluit.

 

 

Zowel de matte als satin finishes brengen makkelijk aan en zitten ook goed op de lippen. Ze drogen je lippen niet uit en blijven een grote tijd goed op je lippen zitten. Wanneer je ze een tijdje draagt durven ze in het midden lichtjes afslijten maar voor de rest blijven ze goed zitten.

 

Wel een nadeel is als je ze wil bijwerken. Je zal het vorige product er eerst helemaal moeten afhalen vooraleer ze weer bij te tekenen anders ziet het er erg raar uit. Ook zitten de lippies muurvast éénmaal aangebracht, je zal dus goed moeten wrijven om ze af te krijgen, daarom gebruik je beter een remover op oliebasis. Ook kan het zijn dat je lippen na het verwijderen stains hebben, dit komt omdat de lippies ook een tint nalaten. Ook wanneer ik deze op mijn hand swatchte, bleef er na het afwrijven een kleurtje op mijn hand achter. Ben je daar geen fan van, dan skip je deze beter.

 

Enkel bij het aanbrengen van de kleur Bianca had ik problemen. Meteen na het aanbrengen van de kleur begon de textuur te veranderen en brokkelde het product af. Dit kan omdat de textuur veranderd na een tijdje. Je moet deze even goed schudden en in de ijskast bewaren en de textuur zou erna weer goed moeten komen.

 

Vice

 

Vice is een lichte warme nude kleur en heeft wat weg van een echte barbie kleur. Ofwel staat hij je ofwel niet. Met deze kleur is het een hit or miss. Deze heeft een matte finish. Ook is de kleur niet helemaal dekkend bij deze kleur, vooral in het midden. Let dus op bij het aanbrengen.

 

 

 

 

 

Magic Wand

 

De volgende kleur heet Magic Wand en heeft een lichte nude kleur. Deze heeft een heel erg mooie natuurlijke kleur en is zeker één van mijn favorieten. Deze heeft een satin finish. Zeker een aanrader.

 

 

 

 

 

Shimmy

 

Shimmy is een mooie nude kleur in de verpakking maar wanneer ik hem swatch heeft deze meer een felroze tint. Ga dus nooit af op de kleur in de verpakking! Deze heeft een matte finish.

 

 

 

 

 

Midi

 

Midi heeft een zachte neutrale beige kleur en heeft een matte finish.

 

 

 

 

 

Solow

 

Solow heeft een neutrale nude/roze kleur. Dit kleurtje heeft een matte finish.

 

 

 

 

 

Clueless

 

Clueless heeft een mauve/roze kleur en is prachtig voor deze herfst! Ook deze heeft een matte finish.

 

 

 

 

 

Spritz

 

Nog een felle donkerroze kleur is deze Spritz. Deze heeft een satin finish.

 

 

 

 

 

Littlesticious

 

Nog een populaire kleur die steeds uitverkocht is, is deze Littlesticious. Dé perfecte nude tint! Deze heeft ook een satin finish.

 

 

 

 

 

Bianca

 

De laatste kleur is Bianca en met deze had ik de meeste moeite. Meteen na het aanbrengen van de kleur begon de textuur te veranderen en brokkelde het product af. Dit kan omdat de textuur veranderd na een tijdje. Je moet deze even goed schudden en in de ijskast bewaren en de textuur zou erna weer goed moeten komen. Alsnog een mooie kleur! Deze heeft een matte finish!

 

 

 

 

 

Ik kan deze lipproducten van 6$ per stuk zeker en vast aanraden. Het kan altijd zijn dat er één kleurtje tussenzit dat niet de goede textuur heeft of dekking, maar de meeste kleuren zijn prachtig en dat voor een laag prijsje! Let wel op de taxen wanneer je deze besteld, want die kunnen namelijk wel hoog liggen! Je plaatst bij dit merk beter groepsorders!

 

xx Kimberley

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0